上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  279.6k

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-17 16:54 發表 查看引用來源
原來邪骨技師搵十萬/月, 厲害啊
芙蓉劣L大堂妓C
週日見佢哋大把L
排隊等佢哋劣
小費250人仔

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-17 16:54 發表 查看引用來源
其他地方唔知,如果之前陽光33,聽講一個月起碼廿幾萬

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-17 16:23 發表 查看引用來源
比英豪D妹妹信息我引左我上去,又話想我又點😂是但啦, 見無聊就過去會一會佢,呢個場D女尺度真係大D概,全高清🤤按過陣又話鐘意左我,叫我租間屋同佢一齊住,又話想同我做又唔比我就即場處置😤不過講真,見過一次就話鐘意,今次先第 ...
C兄,聽你講,之前經常陽光打躉,知唔知依家啲女去咗邊間?

引用:
呢個價錢已經係佢做技師年代既價錢,而家紅牌可能仲多🤣果時提成百幾人仔一個客,大場既紅牌機師每月3-5萬月薪已經走唔甩,再加禮物變賣換錢🙈🙈以前D師兄真係好捨得比錢溝女,有時我接佢收工都一袋二袋大禮,有電話,I PAD,化妝品,香水,水晶,連波鞋都有🤣咁你話搵幾多🙈有D做生意既師兄仲誇張,我睇過佢電話D信息見到,內容係同佢結婚就有2M現金再加一層5M左右既物業,好似簽賣身契咁🤔

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-3-17 17:48 發表 查看引用來源

其他地方唔知,如果之前陽光33,聽講一個月起碼廿幾萬
33好熟,但醒唔起是誰🤣疫情事好似5仔8仔都旺場

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-3-17 17:50 發表 查看引用來源

C兄,聽你講,之前經常陽光打躉,知唔知依家啲女去咗邊間?
真係唔知,睇朋友圈見有D仲係老家,有D嫁左人,有D拉黑左我🤣不過唔係真心朋友我都唔會同佢地傾計,所以都無同佢地聯絡

引用:
点樣計十皮,一日24小時不睡?疫情前提成當2,3百元,一日十小時,那時九十分分中,即八個中,即2400一日,2400X31=74400.問題係提成有冇300元,除紅牌日日爆吾放假🤓💯

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-17 18:14 發表 查看引用來源
点樣計十皮,一日24小時不睡?疫情前提成當2,3百元,一日十小時,那時九十分分中,即八個中,即2400一日,2400X31=74400.問題係提成有冇300元,除紅牌日日爆吾放假🤓💯 ...
九師兄,重點係將禮物變賣換錢🤭

問題係现在才4百幾至五百幾,疫情前300幾己好很貴,公司不用 賺錢?除非日日外出上床🤓真的有數得計,红牌四~五皮一個月一定有🤓

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-17 17:31 發表 查看引用來源

芙蓉劣L大堂妓C
週日見佢哋大把L
排隊等佢哋劣
小費250人仔
你去芺仔搵左我所講既白衣連詩雅未,我都想知佢按唔按雀,我鐘意長腿技師🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆