上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  276.6k

回覆 300# chanpaul 的帖子

中式99%冇驚喜,要喜得松腿

回覆 308# 中午進擊的巨人 的帖子

換衣地方有襪著,唔係腳板冰死

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-24 16:57 發表 查看引用來源
之前都有提過呢度比較正氣,如果一心求出火去機場比較好,不過師兄今次骨運比較差或者同技師未熟,我都係熟左先有互動😂
我比較冇乜耐性

唔等熟左先啦
我會捉佢隻手去我jj

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-3-25 14:39 發表 查看引用來源
有冇可互動既技師推介
技師方面要師兄自己發掘下,講真我而家揼開果件都係搵左一段時間先有互動,初時都係詠春高手😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-25 21:24 發表 查看引用來源
我比較冇乜耐性

唔等熟左先啦
我會捉佢隻手去我jj 度
咁要去機場地方比較岩師兄,夠晒直接😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-26 03:49 發表 查看引用來源
咁要去機場地方比較岩師兄,夠晒直接😁
早兩日比靚女叫左上去食宵夜,食開果間燒烤店又加價😔飲品加最誇張由6蚊一跳跳到8蚊罐🥲其它都加10%UP,不過又抵佢加既,加完後閒日都坐無虛席😂

之後尋晚又比朋友叫左上去揼骨,講真,星期五真係無咩興趣上去同人逼,加上又打緊風,邪骨意欲大減😂不過老友叫到,陪下佢啦,皇崗過關果度已經人山人海,心諗今晚都係奶野多😂

過關後行條天橋見到條馬路水洩不通,星期五都咁樣,星期六真係難以想像🤣打風期間都係去D穩陣D既場揼下就算,太細既場就唔好了😁最後揀左飲芺水,去到又估唔到喎,人唔算多,同我平時閒日去差唔多,唔駛等,飲杯野叫部長安排入房😁

技師一入到黎就講你好,很高興為你服務,呢句野疫情後都未聽過,突然有返D歸屬感😂過程都係例牌菜,無咩特別,按完出返大廳都係無咩人,唔見上次果件長腿白衣😂機場黎講芺仔技師質素平均係高少少,食埋個麵就同老友開心返歸,埋單475人仔或540港幣,好似用港幣著數少少,我用港幣埋唔駛成日換人仔咁麻煩🤣

回程過關見到人手櫃檯果邊打晒蛇餅,好多自由行黎香港玩,好彩之前有做登記可以用機過,如果唔係都唔知要排幾耐,報告完畢!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-26 04:13 發表 查看引用來源
早兩日比靚女叫左上去食宵夜,食開果間燒烤店又加價😔飲品加最誇張由6蚊一跳跳到8蚊罐🥲其它都加10%UP,不過又抵佢加既,加完後閒日都坐無虛席😂

之後尋晚又比朋友叫左上去揼骨,講真,星期五真係無咩興趣上去同人逼,加上又打 ...
我北上以來
只係去過 fu yung 一次
好多年前了
jc確實幾高質

話時話
果度d jc 衣家有冇得親佢小妹妹

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-26 21:16 發表 查看引用來源
我北上以來
只係去過 fu yung 一次
好多年前了
jc確實幾高質

話時話
果度d jc 衣家有冇得親佢小妹妹
我估有些技師是可以的,不過我未試過,對呢方面興趣唔大,我多數都係指插妹妹😁除非撞到件好正,以前新都有件好正,又鐘意玩妹妹,成日起機果陣自己摸自己妹妹,咁我就緊係幫下佢😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-26 04:13 發表 查看引用來源

之後尋晚又比朋友叫左上去揼骨,講真,星期五真係無咩興趣上去同人逼,加上又打 ...
技師有冇全高清?
上星期去了芙記姊妹場金碧,已有4-5年沒去了.金碧裝修過,沖凉房同大廳比以前干淨同光猛.
技師服務還可以,但沒有全高清,只除上衣同拉低條褲.
收費475,送兩個大堂但採耳要收費的.採耳妹妹也是著褲的.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-27 15:07 發表 查看引用來源

技師有冇全高清?
上星期去了芙記姊妹場金碧,已有4-5年沒去了.金碧裝修過,沖凉房同大廳比以前干淨同光猛.
技師服務還可以,但沒有全高清,只除上衣同拉低條褲.
收費475,送兩個大堂但採耳要收費的.採耳妹妹也是著褲的. ...
打風期間無要求高清,都係拉高拉低就算,方便走鬼😂芺蓉,金碧都係出自同一系,我諗高唔高清都係睇技師本人,芺仔採耳著裙😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆