上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.0k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-26 04:13 發表 查看引用來源
早兩日比靚女叫左上去食宵夜,食開果間燒烤店又加價😔飲品加最誇張由6蚊一跳跳到8蚊罐🥲其它都加10%UP,不過又抵佢加既,加完後閒日都坐無虛席😂

之後尋晚又比朋友叫左上去揼骨,講真,星期五真係無咩興趣上去同人逼,加上又打 ...
有時雖然個心冇打算上去
(因為尋晚去了)

但突然有friend叫到
又冇乜所謂wor
去就去啦
好似落街買包薯條,或者食碗細擁咁除便

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-27 15:57 發表 查看引用來源
打風期間無要求高清,都係拉高拉低就算,方便走鬼😂芺蓉,金碧都係出自同一系,我諗高唔高清都係睇技師本人,芺仔採耳著裙😁
昨日去咗芙容
大堂妓C劣L
上次果個劣,笑果時似後生板蛇C慢
怕怕了冇入房了

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-27 21:04 發表 查看引用來源
有時雖然個心冇打算上去
(因為尋晚去了)

但突然有friend叫到
又冇乜所謂wor
去就去啦
好似落街買包薯條,或者食碗細擁咁除便
係囉,攪到而家成日上去,唔上唔安樂😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-27 22:04 發表 查看引用來源

昨日去咗芙容
大堂妓C劣L
上次果個劣,笑果時似後生板蛇C慢
怕怕了冇入房了
芺仔我反而鐘意入房玩多D,始終大廳都好鬼多人,有D唔自在,加上入房揼果D技師望落有D都OK😁價錢又差唔多,入房自在D既🤭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-28 05:49 發表 查看引用來源
芺仔我反而鐘意入房玩多D,始終大廳都好鬼多人,有D唔自在,加上入房揼果D技師望落有D都OK😁價錢又差唔多,入房自在D既🤭
問妓C佢哋刀話聽聞準備嚴打

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-28 11:43 發表 查看引用來源

聽聞嚴打已開始直至復活節後

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-28 11:43 發表 查看引用來源

以往五一或十一前一個月左右都是最大風的時候🤫

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-28 17:53 發表 查看引用來源
以往五一或十一前一個月左右都是最大風的時候🤫
唔知鬼鼠機
會唔會都受影響

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-28 23:56 發表 查看引用來源
唔知鬼鼠機
會唔會都受影響
正邪或半正半邪場都會有影響😁打多一個月左右,時間好快過😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-29 03:27 發表 查看引用來源
正邪或半正半邪場都會有影響😁打多一個月左右,時間好快過😂
約左個大陸客傾野,又要上去一轉😅諗諗下可能直接係深圳租個單位,香港屋企租比人可能仲化算😁雨濛濛天氣又涼涼地食粥和燒烤,加幾支啤啤就最正,以前食開果間上次知佢加價加太多,今次換另一間😂

呢間都係附近,算幾抵食,味道差唔多,不過店環境就差少少咁啦,一分錢一分貨都可以接受既,叫左個海鮮蝦蟹粥,30串串燒,4隻生蠔和4隻粉絲扇貝,3支啤啤,230人仔埋單,抵到爛,香港食可能要成千埋單,所以有時上去食下野唔揼骨都開心既😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆