上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.0k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-2 07:14 發表 查看引用來源
國內開銀行囗,去激活微信,直接扣人民幣,香港冇人看到😂全中國可以扣🤫😂
想用支付寶🤣

深圳係微信天下, 支付寶無咁普及

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-4-3 20:13 發表 查看引用來源
我春節去上海
呢個幾月響深圳
八成五用支付寶
糸某D要用小程序

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-3 21:10 發表 查看引用來源

我春節去上海
呢個幾月響深圳
八成五用支付寶
糸某D要用小程序
我個中國電信大陸手機號碼, 月費9元, 好便宜
銀行就用郵政儲蓄銀行, 貪佢多分行

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-4-3 20:13 發表 查看引用來源
係,什麼都用微信支付😔

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-4-3 21:36 發表 查看引用來源
我個中國電信大陸手機號碼, 月費9元, 好便宜
銀行就用郵政儲蓄銀行, 貪佢多分行
9蚊月費咁低玩,我用開香港台每月加20蚊月費可以中港澳都用到,不過每個跨境數據上限1,2GB左右,主要用黎方便收WHATAPP😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-4 05:09 發表 查看引用來源
9蚊月費咁低玩,我用開香港台每月加20蚊月費可以中港澳都用到,不過每個跨境數據上限1,2GB左右,主要用黎方便收WHATAPP😂
呢兩日上去都好旺場下,第二程皇巴都7,8成人,可能近假期,相反大前日去香港骨場靜英英,通關後香港骨場都係無運行多🙈

引用:
原帖由 羅湖之友 於 4-4-2023 05:14 發表 查看引用來源
呢兩日上去都好旺場下,第二程皇巴都7,8成人,可能近假期,相反大前日去香港骨場靜英英,通關後香港骨場都係無運行多🙈
師兄香港骨場有無平靓正介紹?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-3 13:14 發表 查看引用來源
嗌晒救命,香港水療,夜總會,冇一半生意,技師多過客。

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-4-4 12:47 發表 查看引用來源

嗌晒救命,香港水療,夜總會,冇一半生意,技師多過客。
冇法啦,香港水療同夜總會嘅消費比深圳高,技師同K女的年紀也比內地大.有得簡當然簡深圳啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆