上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  277.9k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-4 21:28 發表 查看引用來源

我係香港泰式按摩店按腳1小時198元加50小費共248元.
去深圳黃金水匯按腳免費(送的)小費50人仔.
在香港按腳貴過深圳好多
深圳大場所有最低消費, 幾乎迫你一定要按身, 唔可以淨係按腳

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-4-4 07:02 發表 查看引用來源
師兄香港骨場有無平靓正介紹?
介紹就唔敢講,我去開油尖旺果D平價場,例如鴻星,帝都,麗晶,溢泉都玩開,價錢7XX-1000左右,夜晚時段有D會做優惠,平唔平見仁見智啦😁場就唔會靚同大得去邊,同深圳場無得比,技師方面9成都40+,不過都總有一兩件後生少少既30+到時同部長講你要求佢地會盡量安排既,我會覺得香港普遍按得幾好,返大陸按都係貪後生者,中港都玩下,咁先有得比較😂

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-4-4 12:47 發表 查看引用來源

嗌晒救命,香港水療,夜總會,冇一半生意,技師多過客。
真係技師多過客,假期前仲差過閒日,陰公😔

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-4-4 15:46 發表 查看引用來源
我去開佐敦果間小型足浴店, 幾好生意, 技師話無受大陸通關影響
上海街?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 5-4-2023 03:25 發表 查看引用來源
介紹就唔敢講,我去開油尖旺果D平價場,例如鴻星,帝都,麗晶,溢泉都玩開,價錢7XX-1000左右,夜晚時段有D會做優惠,平唔平見仁見智啦😁場就唔會靚同大得去邊,同深圳場無得比,技師方面9成都40+,不過都總有一個件後生少少既30+到時同部 ...
香港無新人入行😞
都是大陸多新人🙏

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-5 03:27 發表 查看引用來源
上海街?
吳松街啊......

有冇師兄係香港中銀開設內地中銀戶口?入錢有什麼方法方便?去內地中銀櫃位嗎?

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-4-5 23:20 發表 查看引用來源
有冇師兄係香港中銀開設內地中銀戶口?入錢有什麼方法方便?去內地中銀櫃位嗎?
入錢落櫃員機都得

我見好多人都係咁做

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-4-5 23:20 發表 查看引用來源
用中銀快匯

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-4-5 11:55 發表 查看引用來源
吳松街啊......
原來吳松街有好野玩🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆