上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.0k

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-4-7 00:16 發表 查看引用來源

唔使懷念,今期大場好多靚靚美容師,有錢洗乜上大陸呀?
紅門73年己開公司,請文員1500,三年前話請個幾千文私家司机,車下返学,買餸,當然有車佢去鬼佬碌野,木球会,去個間佢話会所,行李箱藏屍老牌K,由迫遥灣自己晚上揸車去玩,俾人代泊都一舊貼士,一晚齋坐三個鐘都三千幾,不過樣衰的,自己攞支黑牌,去咀咀都飲麥X倫,信佢,信我昨晚中出處女,再玩大肚婆,然後屌老作猫屎忽
咁又係,肯使錢!使乜上新洲俾七,八十人仔濑大媽閪
用五百係咸記
一千係老廟,就算後生個的,
大把鸡肯俾隻閪濑

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-4-8 08:21 發表 查看引用來源
紅門73年己開公司,請文員1500,三年前話請個幾千文私家司机,車下返学,買餸,當然有車佢去鬼佬碌野,木球会,去個間佢話会所,行李箱藏屍老牌K,由迫遥灣自己晚上揸車去玩,俾人代泊都一舊貼士,一晚齋坐三個鐘都三千幾,不過 ...
利申:我昨日坐两文去元朗,两文B1去落馬州, 過福田 ,去尾西 睇要250姊仔,齋睇,去新州南 玩.一件七十,一件八十,人仔,都著開檔黑絲,直身裙,两隻gap都有米青
的相又偷圖,voking,你偷下!
老廟個的冇,咸记或会有,隻閪?米青

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-4-8 09:02 發表 查看引用來源
利申:我昨日坐两文去元朗,两文B1去落馬州,40126437過福田40126438,去尾西40126439睇要250姊仔,齋睇,去新州南40126440玩.一件七十,一件八十,人仔,都著開檔黑絲,直身裙,两隻gap都有米青
的相又偷圖,voking,你偷下!
老廟個的冇,咸记或 ...
咁平,七八十😅

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-7 05:25 發表 查看引用來源
復活假好似變左係大陸假期唔係香港假期,頭先上去反而無咩人,仲諗住今日假期開始應該多人,相反落返黎果陣就好多人😂芺水個WIFI唔知攪咩鬼,要有大陸電話號先用到,自從用左港澳通張大陸卡都唔知去左邊,激鬼死😂 ...
請問各師兄香薰推油雙鐘唔駛加鐘可以出埋火,機場稅簽小費簽200或以下,有咩場好介紹😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-8 15:59 發表 查看引用來源
請問各師兄香薰推油雙鐘唔駛加鐘可以出埋火,機場稅簽小費簽200或以下,有咩場好介紹😂
是否要真按骨
再有升空?
邪骨埸基本上冇

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-8 15:55 發表 查看引用來源
咁平,七八十😅
佢應該係話有2件,1件70歲,1件80歲,佢至愛

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-8 16:02 發表 查看引用來源

是否要真按骨
再有升空?
邪骨埸基本上冇
係啊,以前水景係呢個價,想睇下仲有無呢類場😂

引用:
原帖由 hochan513 於 2023-4-8 17:57 發表 查看引用來源

佢應該係話有2件,1件70歲,1件80歲,佢至愛
7,80,歲😅😅

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-8 20:28 發表 查看引用來源
係啊,以前水景係呢個價,想睇下仲有無呢類場😂
打正牌頭正骨塲
鬼鼠機先有
不過收費好貴
深圳一般邪場
求其按起機刀500

回覆 384# 羅湖之友 的帖子

依個價依家唔會有啦掛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆