上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.9k

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-4-9 17:07 發表 查看引用來源
友誼美容師著裙,三百以上項目係出埋野,小費就唔知幾多
我諗小費最小3舊😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-9 16:35 發表 查看引用來源
係囉,類似呢類啦,機場按得真係麻麻地,時間又短,又唔係著裙工衣🤣
岩岩皇崗返落黎勁多人,的士站排長龍,明天假期LAST DAY都係留港消費穩陣,唔好比朋友誘惑上去😂

香肛明豬暫時休息,是否爆水管?

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-4-9 17:07 發表 查看引用來源
友誼美容師著裙,三百以上項目係出埋野,小費就唔知幾多
上個月初去友誼,美容師著褲的,做個326推油機餐,小費3張毛伯伯.

幾時友誼美容師改著裙?我見採耳妹妹就著裙

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-4-11 18:46 發表 查看引用來源
習主席南下廣東省巡視,廣東省市委書記同省長當然要做點門面功夫.深圳班領導人梗識做啦.

睇完各位師兄的分享,最近的起心肝揾從前係文錦水會識的相好。現在去了芙容,條女亦由20頭變20中,唯一冇變係對大真波(36D) 和專業的服務態度。近年疫情游走尖沙咀P2場p3場多。你問我的話,若果師兄好彩,以芙容的475價錢絕對揾到尖沙咀那些1000p2的質素,還可以hea一個晚上。條女中下路通,但也建議大家尊重教練,下路前問一下。不過個場冇香港的電視台,煙味很大,他的西瓜搞到我疴咗一日。

最反感的係,我整污咗套浴衣,想換佢竟然要多收一次錢,這也令我對他們的印象大打折扣。希望她轉去英豪,咁就好L多。

想要工號找我,吾想係post到hard sell

回覆 407# youhateme 的帖子

我都認識一個是否13?

引用:
原帖由 youhateme 於 2023-4-12 16:27 發表 查看引用來源
想要工號找我,吾想係post到hard sell
我都去開芙蓉, 我都想要工號, 麻煩私信俾我, thx!

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-4-11 18:46 發表 查看引用來源
聽D師兄講好似係😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆