上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  279.0k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-17 17:09 發表 查看引用來源
你D眼光好獨特👍👍👍👍😂
OK 啦,我同朋友都快4張野,接受程度範圍係擴大左既🤣但目測幾件行過既技師好過英豪一般果D質素,但就差過芺仔

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-17 17:15 發表 查看引用來源
OK 啦,我同朋友都快4張野,接受程度範圍係擴大左既🤣但目測幾件行過既技師好過英豪一般果D質素,但就差過芺仔
尋晚個的士佬仲同我真識玩,羅湖區最好玩就呢帶,我心諗我純粹約左朋友食野🤣問佢有咩咁好玩佢同我講168果邊好正WO,有機會再去研究下🙈

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-17 16:45 發表 查看引用來源
星期日上去係唔同D,路路暢通😁
約左朋友係樂園路果邊食野,好耐無去果邊,都唔係好認得D路,打的要四十幾蚊人仔,咁遠既😅

食完野緊係飽暖思人肉🤭話過想試下其它場,增加見識,講過就要做呢🤣去附近行下睇下有咩玩,都有 ...
因為,細場d規矩冇咁嚴

易請假,返工時間相對自由d
冇咁易比公司因為呢樣果樣而罰錢

引用:
原帖由 emau1 於 2023-4-17 22:52 發表 查看引用來源
因為,細場d規矩冇咁嚴

易請假,返工時間相對自由d
冇咁易比公司因為呢樣果樣而罰錢
都係,聽朋友講以前係大場做要KEEP住一姐地位好累,又難請假,後尾轉左間細少少成個人都輕鬆晒🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-18 01:52 發表 查看引用來源
都係,聽朋友講以前係大場做要KEEP住一姐地位好累,又難請假,後尾轉左間細少少成個人都輕鬆晒🤣
頭先個客V7D女女相比我話今晚帶我去黃貝嶺食平價菜,睇相女女都OK,有的士單再減兩條😂好彩阿叔定力夠今晚唔SO佢,連上兩晚,休息下先🤭

唔駛400人仔,60分鐘場,都值得一試🤣

回覆 445# 羅湖之友 的帖子

依間係邊到?店名係?

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-4-18 04:00 發表 查看引用來源
依間係邊到?店名係?
無應個客約,所以未知,只知地點係黃貝嶺果邊,因為佢約我去個頭打邊爐,唔想日日上去,所以推左佢🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-18 04:05 發表 查看引用來源
無應個客約,所以未知,只知地點係黃貝嶺果邊,因為佢約我去個頭打邊爐,唔想日日上去,所以推左佢🤣
黃貝嶺疫前有間鳳凰桑拿,唔知會唔會係呢間

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-18 01:52 發表 查看引用來源
好多高鐘紅牌都鍾意去細塲做,提成高,規矩少,冇競爭壓力,個塲靠個別紅牌帶旺,經理都唔敢俾面色佢地睇.....
有D細塲仲好有人情味,阿姨煮埋嘢食俾技師,就好似當年'英軍'咁,個塲雖然up dup,但上下氣氛融洽,留到唔少高質技師。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-18 02:00 發表 查看引用來源
頭先個客V7D女女相比我話今晚帶我去黃貝嶺食平價菜,睇相女女都OK,有的士單再減兩條😂好彩阿叔定力夠今晚唔SO佢,連上兩晚,休息下先🤭

唔駛400人仔,60分鐘場,都值得一試🤣 ...
如果唔使4百人仔,我懷疑張相係4,5年前。 以我疫情三年在深圳觀察,400樓下係羅湖應該無乜好嘢。 尤其而家通關以後,好多場P圖引客過去,見到本人好7失望。。

如果去到真的本人後生靚女,請糾正我觀點。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆