上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  279.1k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-18 07:48 發表 查看引用來源

黃貝嶺疫前有間鳳凰桑拿,唔知會唔會係呢間
鳳仔而家好似430定450,唔係呢間🤣以前鳳仔都好好玩😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-18 08:33 發表 查看引用來源

好多高鐘紅牌都鍾意去細塲做,提成高,規矩少,冇競爭壓力,個塲靠個別紅牌帶旺,經理都唔敢俾面色佢地睇.....
有D細塲仲好有人情味,阿姨煮埋嘢食俾技師,就好似當年'英軍'咁,個塲雖然up dup,但上下氣氛融洽,留到唔少高質技 ...
十二兄,果然清楚行情,無咁勾心鬥角先,我都聽朋友以前講過D阿姨好好

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-4-18 15:24 發表 查看引用來源

如果唔使4百人仔,我懷疑張相係4,5年前。 以我疫情三年在深圳觀察,400樓下係羅湖應該無乜好嘢。 尤其而家通關以後,好多場P圖引客過去,見到本人好7失望。。

如果去到真的本人後生靚女,請糾正我觀點。。 ...
4-5年前就未必,P圖就唔敢講,而家好多場D技師相都係P,P到真係真人不露相,露相非真人🤣所以我比較信現實生活既相,無咁P

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-18 15:34 發表 查看引用來源
4-5年前就未必,P圖就唔敢講,而家好多場D技師相都係P,P到真係真人不露相,露相非真人🤣所以我比較信現實生活既相,無咁P
好多時同食嘢一樣,試過一次。如果覺得唔好或呃人就無下次。。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-18 15:34 發表 查看引用來源
當你見到冰河(富臨)亚月P圖p甘靚女就知p圖幾强大😂現今重有AI添😆😂四百元以下玩中女三十十幾吧,靓女年轻吾通提成$350吾去上班?找$200元上班?不合情理😂

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-4-18 16:46 發表 查看引用來源
好多時同食嘢一樣,試過一次。如果覺得唔好或呃人就無下次。。
無錯,最多比多一次機會佢,當第一次骨運差🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-18 17:21 發表 查看引用來源
當你見到冰河(富臨)亚月P圖p甘靚女就知p圖幾强大😂現今重有AI添😆😂四百元以下玩中女三十十幾吧,靓女年轻吾通提成$350吾去上班?找$200元上班?不合情理😂 ...
咁果間野都收410人仔,只係有的士單平20先390,同埋位置唔同,佢地位置平租唔少,等我下次做勇士試探下😁反正最近想周圍試玩,玩多次上次果間先去試🤤

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-19 02:12 發表 查看引用來源
咁果間野都收410人仔,只係有的士單平20先390,同埋位置唔同,佢地位置平租唔少,等我下次做勇士試探下😁反正最近想周圍試玩,玩多次上次果間先去試🤤 ...
間桑拿會所收410會唔會俾技師350提成?所以年輕同有姿色嘅技師都會去貴價場或中價場

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-19 11:24 發表 查看引用來源

間桑拿會所收410會唔會俾技師350提成?所以年輕同有姿色嘅技師都會去貴價場或中價場
講開又講,師兄知唔知而家邊間做緊350提成?英豪,喜悅?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-18 15:31 發表 查看引用來源
十二兄,果然清楚行情,無咁勾心鬥角先,我都聽朋友以前講過D阿姨好好
我都只係聽相熟技師講,佢地話轉塲除咗提成之外,公司管理好唔好(即係有冇仆街抽水經理,前富臨非红牌囡囡請假要俾紅包經理至批,亦聽過有D塲要囡囡免費招呼老细嘅朋友),有冇人情味都係考慮之一,大塲定細塲仲係其次....

我見英軍D囡行出行入都笑笑口同肥婆經理,阿姨吹兩句,氣氛係幾融洽!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆