上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  276.4k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-20 15:02 發表 查看引用來源

星期六同幾個豬朋狗友跑左個大長途
早上先在火車站集合從羅湖關出發惠州😁
羅湖過關人都算頭湧湧,不過都好暢順,

中午到達惠州相約左個經紀一齊屎忽,以答謝他呢三年疫情其間的幫我地處理好多事情😂

40119377 ...
到左5點大家集合回深圳,今晚定左歡樂區係東方園,不過有個靚女約左我係翠竹果邊食飯,所以到左深圳我同佢地各自修行,東方園再JOIN返!

無見靚女三年點解感覺仲靚左後生左既,大陸化妝技術真係了得,著埋長裙真係正到暈,咁耐無見,見面時當然要互相抱抱禮儀,之後去左打邊爐

D牛都唔錯,不過靚女話要KEEP完美線條,唔比我點咁多😭飯後佢叫我上佢屋企話有D野想請問我(唔好諗邪野,佢算係我半個徒弟🤭)反正我D朋友食飯又飲酒都無咁快,就去左佢屋企!

上到去有種懷缅既感覺,以前我間唔時就上黎痴餐,佢同佢媽煮野真係好好食,內地女子煮野真係有一手,解決左靚女既問題之後我就問朋友咩境況,點知。。佢地話東方園輪緊街症好大獲叫我唔好黎,OH SHIT....

靚女知我無得去玩突然問我係咪想出野,佢幫到我。。。我O晒咀,雖然以前佢做技師既時候大家都睇過全相,但而家變左朋友感覺怕尷尬,我都未答佢佢就車左埋黎,咁我就只好反擊😂大家係梳化脫光光之後幫我手打,不過無油感覺怪怪地,大家摸下摸下之際突然比佢拉左入房!

之後就。。。唔駛講啦,男人都係由細佬主導思想行為😅估唔到去唔到東方園會有咁既下場🤤完事後沖埋涼HEA多陣佢約左朋友打牌問我去唔去,心諗你地打親都打通宵,咪攪我,就咁我就打的送佢去打牌之後自己去東方園附近行下等朋友。。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-20 16:15 發表 查看引用來源

到左5點大家集合回深圳,今晚定左歡樂區係東方園,不過有個靚女約左我係翠竹果邊食飯,所以到左深圳我同佢地各自修行,東方園再JOIN返!

無見靚女三年點解感覺仲靚左後生左既,大陸化妝技術真係了得,著埋長裙真係正到暈,咁耐無見 ...
一個人無聊聊去左皇崗村行,細佬食飽又到大佬肚餓,想食燒蠔,行去左木屋點知話收工唔接單,之後求其搵間燒烤醫下肚,點個蠔賣晒,係咁易食D唔駛100人仔😁

食飽出黎見條街都無咩人,似終未回覆封關前既興盛,不過都感覺到開始復常,比D時間等下😂

行完打比友人睇下佢地走得未,點知仲有個未入房。。吹脹,東方園咁好生意既,假期都係唔好去,廢事貼錢買難受🤭

咁我就唔等佢地自己返香港,皇巴站超多人,不過好彩都算一車接一車,唔駛等好耐,長途賽HAPPY回歸,報告完畢😋

附件

引用:
原帖由 羅湖之友 於 20-2-2023 16:15 發表 查看引用來源

無見靚女三年點解感覺仲靚左後生左既,大陸化妝技術真係了得,著埋長裙真係正到暈,咁耐無見 ...
私家菜俾幾多使用?

回覆 50# 羅湖之友 的帖子

乜惠州冇夜場尋歡樂呀?

回覆 9# 羅湖之友 的帖子

包劏蛇??有冇口爆?

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-2-20 17:32 發表 查看引用來源
私家菜俾幾多使用?
唔駛家用,我同佢關係有些複雜,如果我果晚放低錢我相信佢呢一世都唔會搵我見我,我唔想無左一個認為左差唔多十年既好朋友....

引用:
原帖由 earth008 於 2023-2-20 19:29 發表 查看引用來源
乜惠州冇夜場尋歡樂呀?
惠州緊係有,只係我地鐘意返深圳揼下骨,可能安全感或習慣左掛

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-20 23:54 發表 查看引用來源
包劏蛇??有冇口爆?
果間唔係飛機場黎,我去果度通常都係揼個正骨之後鬆腿出下火,應該無口爆掛,從來無問過技師做唔做口爆😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 21-2-2023 02:14 發表 查看引用來源
唔駛家用,我同佢關係有些複雜,如果我果晚放低錢我相信佢呢一世都唔會搵我見我,我唔想無左一個認為左差唔多十年既好朋友....
欽敬佩服👍
直得學習🙏

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-20 14:46 發表 查看引用來源

聽朋友講話連塘果邊D銀行比較少人,
順帶一問月HW係指月亮OR其它😁
HW = 荷灣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆