羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
14  278.2k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-15 14:49 發表 查看引用來源
師兄,我指唔係出黎做果D妹妹仔,
係出黎蒲或者陪客食飯果D,純粹養下眼😁
洗能過関,最正淺水灣大把妹妹姊姊靚太

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-22 09:33 發表 查看引用來源

果邊唯一好處係交通平. 我上水坐B7, $9.2 定$9.3, 唔記得. B7尾站粉嶺火車站行100米左右, 之後15-20分鐘到香園圍. 我上水坐就35-40分鐘. 都好多人上車. 走水化算. 同一日回仲平幾毫. 但晒時間. 上水去羅湖廿幾 ...
去香園圍梗係坐59s,就咁上水站過條馬路就站頭,開車到落車15分鐘,6O以上2元,正價9,1,無人個边走水貨,人少,帶多D嘢海關驗屍咁驗,

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-24 08:44 發表 查看引用來源

59S 見好多人掛隊. 多數學生. 走C真係要小心, 唔好帶大件野, 見好多又大背包又揪1大袋, 或兩手袋都要全檢. 又拎你張歡樂卡入機. 一日最多走一次, 第二次過可能搞九你. ...
長者多,学生無,学生收9.1,点会坐

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-27 05:05 發表 查看引用來源

有名你叫羅湖友😁因為我通常深夜出發,只有皇崗關可以過,皇崗附近又唔知有咩正機場,所以打的返羅湖玩😂其實都係幾分鐘車程,唔係好遠☺️
皇崗去羅湖幾分鐘,25到3O元的士唔得

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-27 08:52 發表 查看引用來源

我福田口岸去美城18蚊. 羅湖去沙W天橋38蚊. 皇崗一條賓河大道直到太平洋.25差不多啦. 夜晚少車10分鐘內可以. 我沙咀去羅湖20分鐘40蚊之內.
夜晚十一点後要加3,25元一定唔得

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-28 19:39 發表 查看引用來源
講開又講,以前真係要加3蚊,但通關後我每次打的佢地都係跟標收錢,係咪已經無左呢支歌😂
唔係加3文,加30%,即係冇坐過,纸上嫖客

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-4-7 00:16 發表 查看引用來源

唔使懷念,今期大場好多靚靚美容師,有錢洗乜上大陸呀?
紅門73年己開公司,請文員1500,三年前話請個幾千文私家司机,車下返学,買餸,當然有車佢去鬼佬碌野,木球会,去個間佢話会所,行李箱藏屍老牌K,由迫遥灣自己晚上揸車去玩,俾人代泊都一舊貼士,一晚齋坐三個鐘都三千幾,不過樣衰的,自己攞支黑牌,去咀咀都飲麥X倫,信佢,信我昨晚中出處女,再玩大肚婆,然後屌老作猫屎忽
咁又係,肯使錢!使乜上新洲俾七,八十人仔濑大媽閪
用五百係咸記
一千係老廟,就算後生個的,
大把鸡肯俾隻閪濑

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-4-8 08:21 發表 查看引用來源
紅門73年己開公司,請文員1500,三年前話請個幾千文私家司机,車下返学,買餸,當然有車佢去鬼佬碌野,木球会,去個間佢話会所,行李箱藏屍老牌K,由迫遥灣自己晚上揸車去玩,俾人代泊都一舊貼士,一晚齋坐三個鐘都三千幾,不過 ...
利申:我昨日坐两文去元朗,两文B1去落馬州, 過福田 ,去尾西 睇要250姊仔,齋睇,去新州南 玩.一件七十,一件八十,人仔,都著開檔黑絲,直身裙,两隻gap都有米青
的相又偷圖,voking,你偷下!
老廟個的冇,咸记或会有,隻閪?米青

引用:
原帖由 江湖小魚兒 於 2023-5-23 10:27 發表 查看引用來源
舌尖上的深圳,但有FD試過幫女女口完後真菌感染牙肉,要換晒假牙,真的不敢隨便找女女口。
要同囡濑閪.要備漱口水

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-17 05:31 發表 查看引用來源
時光妹子確實負。。擔得唔錯🤭尋晚搵左靚女食宵夜,掛住佢😂今晚同朋友夜船去左馬交,又係麻麻地,去左鐵塔下搵女女用轉運大法,白淨美腿,開價千五,殺🤭明天起身再博殺😎 ...
件1500甜心,咁撓埋你对手上巴黎人定過对面喜來登炮房,定自己酒店
千五元,要用金戈,

再拍白雲山新出仿制必利勁

再搽理

最有効延時利多軟膏係鸠頭

幻想係楊ㄨ

正,發大陽具,持久,抽插,暴漲龜頭顶住子宫颈chog,chog下喷發米青入子宫,C兄大大力咁屌,1500元轉運勝反百倍

前往最後回覆