上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  278.4k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-15 22:01 發表 查看引用來源
洪湖而家無啦,疫情前就可以大堂放煙花,100小費,而家要入房鬆🤣
尋晚比靚女叫左上去食宵夜,八下佢以前搵幾多,個死婆原來高峰期過十萬一個月,睇黎我叫佢轉行係一個錯誤既決定🤣原來以前有好多師兄鐘意買蘋果產品上去做禮物🤔佢收完就拎去變賣🤣真係講起都誇張,果時做技師提成都係百幾人仔,變賣一部就執幾千,即係真正搵錢係禮物錢,做機師只係踏腳石😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-16 16:38 發表 查看引用來源
尋晚比靚女叫左上去食宵夜,八下佢以前搵幾多,個死婆原來高峰期過十萬一個月,睇黎我叫佢轉行係一個錯誤既決定🤣原來以前有好多師兄鐘意買蘋果產品上去做禮物🤔佢收完就拎去變賣🤣真係講起都誇張,果時做技師提成都係百幾人 ...
比英豪D妹妹信息我引左我上去,又話想我又點😂是但啦, 見無聊就過去會一會佢,呢個場D女尺度真係大D概,全高清🤤按過陣又話鐘意左我,叫我租間屋同佢一齊住,又話想同我做又唔比我就即場處置😤不過講真,見過一次就話鐘意,今次先第二次見,信你先奇啦🤣機場黎講早排去過芺仔感覺唔差,以後都係去返芺仔算,至少個麵好食D先🤭

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-17 16:54 發表 查看引用來源
原來邪骨技師搵十萬/月, 厲害啊
呢個價錢已經係佢做技師年代既價錢,而家紅牌可能仲多🤣果時提成百幾人仔一個客,大場既紅牌機師每月3-5萬月薪已經走唔甩,再加禮物變賣換錢🙈🙈以前D師兄真係好捨得比錢溝女,有時我接佢收工都一袋二袋大禮,有電話,I PAD,化妝品,香水,水晶,連波鞋都有🤣咁你話搵幾多🙈有D做生意既師兄仲誇張,我睇過佢電話D信息見到,內容係同佢結婚就有2M現金再加一層5M左右既物業,好似簽賣身契咁🤔

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-3-17 17:48 發表 查看引用來源

其他地方唔知,如果之前陽光33,聽講一個月起碼廿幾萬
33好熟,但醒唔起是誰🤣疫情事好似5仔8仔都旺場

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-3-17 17:50 發表 查看引用來源

C兄,聽你講,之前經常陽光打躉,知唔知依家啲女去咗邊間?
真係唔知,睇朋友圈見有D仲係老家,有D嫁左人,有D拉黑左我🤣不過唔係真心朋友我都唔會同佢地傾計,所以都無同佢地聯絡

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-17 18:14 發表 查看引用來源
点樣計十皮,一日24小時不睡?疫情前提成當2,3百元,一日十小時,那時九十分分中,即八個中,即2400一日,2400X31=74400.問題係提成有冇300元,除紅牌日日爆吾放假🤓💯 ...
九師兄,重點係將禮物變賣換錢🤭

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-17 17:31 發表 查看引用來源

芙蓉劣L大堂妓C
週日見佢哋大把L
排隊等佢哋劣
小費250人仔
你去芺仔搵左我所講既白衣連詩雅未,我都想知佢按唔按雀,我鐘意長腿技師🤤

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-17 18:21 發表 查看引用來源
另外野來,禮物日日收?
咁又唔知佢係咪日日收,我以前都唔會日日接佢收工,一星期三晚左右啦,不過係幾多禮物收,特別係蘋果產品🤭又有D豪客好有趣,加兩個鐘但只係按多30分鐘都願意,總之神州想不到的都會有🤣還有很多很有趣事,有時間再分享😁

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-17 18:44 發表 查看引用來源
送禮物俾技師唔係沉船客就係另有交易.我也遇過幾個機場技師撩我話一個新iphone可以去酒店短聚.但我覺得$7-8000唔值,所以冇睬佢.超市採耳妹妹酒店短聚都係$3000 ...
緊係唔值,疫情前技師短聚價都係1-2000😁

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-17 19:12 發表 查看引用來源

上面C兄話短聚咋🤣🤣
中左六合彩頭獎有二三千萬或者會
呢個世界好多有錢人😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆