上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
104  278.5k

時光係奶西樂園,因為中女好玩得,不過的西好鬆下😂日日奶又 又 挖又插 唔鬆就有鬼😁😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-9-11 04:49 發表 查看引用來源
最近好忙,上去都係去近地方😂同埋按邪骨真係興趣大減,基本上按幾下,出出火咁就完,同疫情前比真係差太遠,我比較鐘意揼骨,呢幾星期都係去近近地紅樹林按正骨推油嘆下算,至少90分鐘足鐘先😁 ...
又年輕又靚女,無論手感或各方面就值得玩💪

[quote]原帖由 羅湖之友 於 2023-9-20 02:12 發表 查看引用來源
師兄門有無陽仔夜班好技師提供 [/quote]
冇人回你罗師兄,呢間中伏埸不要去,時光你自己在浴室拿2條浴巾入房好過,反正大家中女,一定玩放個D😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-12 06:05 發表 查看引用來源
以我所知其實有好多地方都有光豬磨棍口爆或大腿夾出🤤不過我對果D場興趣又唔係好大,始終環境黎講陽仔比較岩我,岩岩係陽仔返黎,518鬆腿妹隻腳真係幾靚🤤光豬口爆場間唔時轉下環境先玩下😁 ...
陽光除左中女差重穿自己衣服😂,個埸休息一下真係一流,的 餐蛋麵 非常好食👍💪

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-10-12 18:44 發表 查看引用來源

幾時開始星期三會員日收455人仔?我上個月尾星期三下午去都收505
比佢水左你,早就係😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-11-29 22:46 發表 查看引用來源
請問各位c兄

深圳去邊度食大閘蟹套餐好呢
唔會好貴的
謝謝

我會帶我的女人去食啊
佳寧娜 門口右手邊 有一排食肆 其中有一間 露天嘅 餐廳嗰度仲有大閘蟹食 五六十蚊一隻, 你去到就見到㗎喇 佢門口擺咗個大閘蟹櫃喺度畀你哋買嘅

本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +10 違規內容 2023-11-30 00:22

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-30 02:16 發表 查看引用來源
呢D天氣露天食一流👍
好有情調,而且在馬路邊,同囡囡去一流~記得順便吃埋蠔,晚上更加情慾愛愛😍👍

引用:
原帖由 estateman 於 2023-12-13 08:44 發表 查看引用來源
可能我試過打野戰⋯⋯又試過4 P混合心態比較open😎連去一樓一刀拖囡出門口樓梯釣😎
仲拍片(隔離鳳姐響另外房𥚃狂吊我同囡正畜生、人渣🐎🤣🤣🤣 ...
山上野戰~街後巷~車震~樓梯~隨時隨地就地正法🤗年輕時全在香港玩過,反而深圳沒有試過,疫情前玩年輕技師多,現在修心養性😂😋男子漢什麼也要試試😋幾星期冇上你們吹得好精彩👏

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-27 15:23 發表 查看引用來源
假期完結,大家有無上去食好野😁
人人南下之時就係我北上搵食既時候,唔駛同人迫🤭
今次繼續上去搵文錦女神,呢排文錦都會係我主場,主要因為有專車接送,個場又舒適,又有麵食唔駛捱杯麵🤣價錢又實惠,淨係專車接送我都慳返80的士 ...
嘩~條囡在深圳同一間整容所做鼻子,全部都係怪獸鼻,不過對奶如果真可以玩下😆

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-29 05:42 發表 查看引用來源
好眼力WO9師兄,個樣應個執過下,個波都應該加工,人邊有咁完美啊,咁純天然既女去晒跑私鐘日日成萬蚊收入駛鬼做骨妹😁
講真,對我黎講望落順眼,揸落無反感就OK 啦,有時純天然既波都無咁好揸手😂我比4百幾蚊都係HEA 下出下火放鬆 ...
一睇就知😂講開上次你介紹係骨女,我因忙冇上大陸成個月,就叫朋友做急先鋒 探險,報告回覆二個中可即埸小,介紹多客比佢更加免費上床,真係好cheap下,一個走下坡中女,個場朋友話除房間可以,其它超級差🙄疫情前二百多,現甘價錢,還是去英豪嘆吧😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆