羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
14  278.4k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-21 17:35 發表 查看引用來源
太陽落山了出發囉🤭

澳門公關知我怕熱,搵左架發財車屋企門口接我地幾兄弟😁預祝師兄們端午節快樂,北上玩得開心又放心🍻等睇師兄們報告,返黎見😆 ...
出發囉🤭

澳門公關知我怕熱,搵左架發財車屋企門口接我地幾兄弟😁預祝師兄們端午節快樂,

好想問下過港珠澳大橋私家車過澳門關,車上乘客需唔需要落車好似大巴咁落車上大樓檢查

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-7-1 14:15 發表 查看引用來源

出發囉🤭

澳門公關知我怕熱,搵左 ...
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-26 16:17 發表 查看引用來源
向西仲有,不過多數做熟客生意

玩素未謀面要成千銀北上玩,最近20到22同親友過澳门玩兼做節,我就尚有金光一送一,不過排左成個鐘,有車就揸去港珠澳澳门停車場,八人車,攞左一年港珠澳540,買保险单次120可9天,大橋费150來回300,坐的士來回巴黎人250,停車场免费,港段過關乘客唔使落車,唔知樓主坐賭場來港接過澳門關乘客使唔使落車,今次去澳门
係金獅美高梅同永利皇宫,好多靓妹型两件坐埋的电子机玩十元百家樂,一毫子打一條線,飲住免费珍珠奶茶,啖住依的糭賭場送應節食品 葡撻。美丽甜心你亦可以揸住紅酒,慢慢欣赏美少女甜心希望幫你含鸠想俾你屌一副誘惑臉孔,唔上房週圍望下都happy

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-16 05:20 發表 查看引用來源
好似話拉左數十人,唔知真唔真,如果真都幾恐怖😂
拉左幾十人,
各大傳媒都会報,
冇,真唔真!

同條條狗放的相,
俾錢輪三個月等濕鳩
一鳩樣,真?
哈!哈!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-26 04:59 發表 查看引用來源
早幾日同班兄弟去左3日2夜澳門,一晚係澳門玩,一晚過左珠海拱北玩,幾年無去拱北關口果邊,變左好多,無咩人氣,好多鋪頭都執鬼埋,最重要係無晒D女女企街😭反而多左好多足浴店,行幾步就有間係左近,有無師兄知玩咩😁

去 ...
白飯都係3蚊碗🤭
這間乜小魚我都有食,我都食翡翠冷鍋,微辣,冇咁辣,你話太二個的食唔到,有冇試樓上的泰式k歌沐足

引用:
原帖由 betfootball 於 2023-9-11 21:45 發表 查看引用來源
彭年只是食景觀.....
咁就去舟市水產喇

咸記這輪老打躉鸡唔見,老的個的上面落嚟都唔見晒,鸡多客小定上面快飧復活,就危險村養生打炮跌價到三佰,上去玩好過,平過一樓一,直上房都按下,同咸記叫價二百差唔多,可以玩完69先中出,
週日,十号,有轉貴trade,過羅湖先知羅湖站地鉄封左,過危險村交貨,就養生坐下洗腳,trade友就直接上房,我做完洗腳,四十分鐘,佢就屌完閪一齊過金光华,睇下华為的新机点定, 有得炒就執二,三千,無得炒就支持下買部玩下,医下肚先,食舟市水產自助飧,每位239,两位 478,尚要俾一百按金 唔可浪費食物,食及飲0k,但两小時太趕,的位又窄,攞唔到多嘢,真食夠,但两小時好能忙,都係大漁好的,试過算,落华為睇過的机,要上網搶,慳的,但一定買部,祖國我撐你

前往最後回覆