上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.7k

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-4-4 15:46 發表 查看引用來源
我去開佐敦果間小型足浴店, 幾好生意, 技師話無受大陸通關影響
上海街?

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-4-5 11:55 發表 查看引用來源
吳松街啊......
原來吳松街有好野玩🤤

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-6 16:02 發表 查看引用來源
原來吳松街有好野玩🤤
尋晚同朋友去飲符水見到個師兄買鐘出去玩,真識嘆🤤返落黎見到好多師兄接女女黎香港遊😁

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-6 16:09 發表 查看引用來源

有錢就係野性
我都想任性😁

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-4-7 00:16 發表 查看引用來源

唔使懷念,今期大場好多靚靚美容師,有錢洗乜上大陸呀?
紅門兄,邊間大場🤤

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-7 04:40 發表 查看引用來源
我都想任性😁
復活假好似變左係大陸假期唔係香港假期,頭先上去反而無咩人,仲諗住今日假期開始應該多人,相反落返黎果陣就好多人😂芺水個WIFI唔知攪咩鬼,要有大陸電話號先用到,自從用左港澳通張大陸卡都唔知去左邊,激鬼死😂

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-4-7 12:24 發表 查看引用來源

北角one 沙,呢期多咗幾個A貨美容師,質素好高,但價位不低,一分錢一分貨。
收到,謝謝紅門兄報料😁不過北角有點遠,油麻地果間都仲就腳D

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-4-8 09:02 發表 查看引用來源
利申:我昨日坐两文去元朗,两文B1去落馬州,40126437過福田40126438,去尾西40126439睇要250姊仔,齋睇,去新州南40126440玩.一件七十,一件八十,人仔,都著開檔黑絲,直身裙,两隻gap都有米青
的相又偷圖,voking,你偷下!
老廟個的冇,咸记或 ...
咁平,七八十😅

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-7 05:25 發表 查看引用來源
復活假好似變左係大陸假期唔係香港假期,頭先上去反而無咩人,仲諗住今日假期開始應該多人,相反落返黎果陣就好多人😂芺水個WIFI唔知攪咩鬼,要有大陸電話號先用到,自從用左港澳通張大陸卡都唔知去左邊,激鬼死😂 ...
請問各師兄香薰推油雙鐘唔駛加鐘可以出埋火,機場稅簽小費簽200或以下,有咩場好介紹😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-8 16:02 發表 查看引用來源

是否要真按骨
再有升空?
邪骨埸基本上冇
係啊,以前水景係呢個價,想睇下仲有無呢類場😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆