上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
69  279.4k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-26 20:12 發表 查看引用來源

呢個嚴打風真係唔知幾時過,只覺得似乎越吹越勁.平安也停業裝修.
一早講咗福田區要小心
苹安同系嘅黃停v近期都掃過2次,亦有jc中招
苹安以前都係熱門爆喉性地

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-27 18:51 發表 查看引用來源

間間桑拿裝修嗰陣都會影低相,到爆水管咪可以擰出嚟用囉🤭,真裝修定假裝修,開番之後熟客至睇得出有冇執過!😏
反正停業,都可以順便執一執D裝修,駁一駁過哂D水喉🤭
講真,有邊間場會承認自己被停業吖,如果唔係都唔會有所謂「爆水管」呢個代名詞出現🤣

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-7-31 17:34 發表 查看引用來源
九記個場咁西,可以有後生女去做,9成女P圖成美女。高質女始終去高檔場揾真銀,因為個樣麻麻,入唔到高檔埸,唯有留係九記做住先。
咁又未必,有D超級紅牌反而鍾意留在細場做,貪細場管理冇咁嚴,不用押金,不用制服費、管理費,提成天天清,又可以隨時請長短假唔返工都得

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-11-16 09:15 發表 查看引用來源

羅湖兄標完個技師尾會,攪到佢要番老家休息一段時間咁傷,勁!😄👍🏻
佢呢D正式係中出即飛
不過係條女即刻飛走咗

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-27 15:18 發表 查看引用來源
呢排骨運好🤭早排中伏太多,哈哈,我真係用錢試過好先推比大家😭講真,我都好少係場內同技師一齊食宵夜傾下計,又服侍周到幫我脫雞蛋殼,真係好似女朋友咁,可能佢咁岩肚餓又深夜無鐘上先一齊食掛😂不過果種感覺真係幾好,好似多左 ...
身心都滿足哂!正!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-2 04:54 發表 查看引用來源
我係夜鬼黎,專係夜晚先出征😂
係咪好女仔就唔知,不過佢對我既服務態度真係令我好滿意就真既😁
c兄係咪打錯字,征改做精先正確

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-3 04:36 發表 查看引用來源
無啊,我只係按正骨🤭🤭🤭
去按好「正」骨妹

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-4 02:45 發表 查看引用來源
講呢D😎呵尼陀佛,色即是空,空即是色🤭
c兄悟性高,得閒分析吓深圳四大佳胸,造益蒼生😬

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-17 17:11 發表 查看引用來源
呢D女想人捽佢好耐🤭
好多年前,褲完有個大波妹,一開始就叫我捽佢,全程我服侍佢多過佢服侍我,high到乜嘢咁,搞到我成手濕哂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-22 16:12 發表 查看引用來源
前身叫今運世紀?呢間野都係有師兄介紹先知佢存在,貪佢衣著吸睛🤭
今運世紀係另外一間,都係福田區近車公廟,26樓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆