羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
9  277.7k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-15 20:31 發表 查看引用來源
洗能過関,最正淺水灣大把妹妹姊姊靚太
𨳒你呀,講緊大6呀。你講乜撚淺水灣!

淨係識老作,搗亂!

老作貓!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-16 16:15 發表 查看引用來源

感覺呢個討論區無咩人氣,有無師兄知道其它內地夜遊討論的地方嗎,懷念以前香討夜遊討論,好多師兄交流
呢幾年封關冇人上去,邊度會有包膠吖。其他論壇未一撚樣。
而家開關,啲ching開始北上。我諗過多一兩個月,應該旺好多。

但主要呢個壇要開始俾新人注冊。吾係得返啲舊人。退休後就買少見少。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-17 00:01 發表 查看引用來源

下。。。為咩唔比新人注册😅
咁仲邊會有人討論。。只會越來越小人
香討收咗夜遊區,搬晒啲野過嚟。
應該係俾個地方我地聚下。
佢地一開始只有一個月注冊期。呢度又吾見有版主。可能係由我地自生自滅。到最後冇人討論就收皮。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-21 09:16 發表 查看引用來源

HW = 荷灣
呢度冇版主,你開正名都吾怕啦。
如果老頭入嚟,我都會𨳒返佢出去。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-5 04:07 發表 查看引用來源
佢做左兩年技師就上岸轉左做正行,而家同我同行打風流工😂佢係醒目女,搵到錢又唔會駛,好快儲到唔少錢,如果可以我真係好想包起佢地呢程旅行費用,因為以前我真係欠佢家人太多,唔鐘意有虧欠人地既感覺🥴

以前我成日上佢屋企痴 ...
知恩報德,好同意你做法。
如能力可及,當然到港後消費一切包起啦。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-5 02:07 發表 查看引用來源
師兄以后交给你交流,我以後小上😜~我玩D技師吾大過25,者乜裙,入房好快全高清脱光,吾係有乜好玩😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-12 19:51 發表 查看引用來源

身型好掂喎😍........不過點解波邊陰影形狀好似怪怪地?🙄
邊個吾P圖呀。
未見真人都吾知係咪真係咁正。

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-11-14 20:32 發表 查看引用來源
香江明珠做緊白天優惠, 98元泰式雙鐘, 送兩個大堂項目
98元四個鐘, 好抵玩
早上九點後入場, 晚上九點前埋單就有優惠
請問小費要俾幾多?
謝謝。

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-11-15 11:13 發表 查看引用來源
按身小費100, 大堂小費50

引用:
原帖由 emau1 於 2024-1-22 19:32 發表 查看引用來源
jc佢大姨媽嚟佢入房之後
應該講聲畀你聽的

你做嗰間房
對面用天文望遠鏡望過嚟
係好清楚的
好多JC吾想俾人摸都會擺條姨媽巾係度,大部份人都吾會去摸。

前往最後回覆