上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
50  278.3k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-29 11:27 發表 查看引用來源

用現金最方便.我係深圳坐的士都係用現金.試過想用wechat俾錢師傅都叫我俾現金.
我反而試過的士佬話冇散紙找, 叫我用微信.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-26 04:39 發表 查看引用來源
早排聽到D師兄講話呢個場好玩,今次同個朋友一齊去玩玩睇下咩料😁

登登,今次試呢間,疫情前經常聽到呢間爆水管,所以都無點去呢間玩

一去到感覺間場好舊下,沖完涼同朋友出大廳只見到兩個美容師無客人🥲美容師仲要 ...
我星期一先中午去完. 按C話4月返得半個月. 1號開工, 2號關門. 開幾日, 月中又關. 上星開番又叫我上去搵佢采耳.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-26 15:20 發表 查看引用來源
而家時光好似係華隆园果邊,聽講都係高危場,岩岩爆完水管開返無幾耐,時光好玩嗎,都有D興趣去試下😂
我星期一個技C就係疫情前起時光. 我問佢點解唔返去時光. 佢話封左幾次, 都冇乜工開, 冇錢搵.
又透露聽講E家每月俾十幾萬安全費都仲要成個4月都封左兩次, 好煩喎.
疫前成日去時光, 起房入面都聽到隔離房有"貓叫", 隔離房女技C叫得好過引.

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-26 15:35 發表 查看引用來源

個logo咁似九龍灣嘅?同系?
E家係叫九龍灣, 收銀仲係前身深水W.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-4 03:32 發表 查看引用來源
哈哈,揼骨OK,飲酒真係要小休,見到酒都有D驚🙈
時光係羅湖區华隆园B座,碗麵賣相係差D,但都可以食既🤣
係C座. 又叫桐林客棧. 以前有個JS月租樓上住. 不過由A行到去C座大門係睇唔到水牌, 我第一次去都估估下, 要wechat 技C confirm.
最好係過左正門, 左轉去橫門, 就會見到水會個牌.

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-5-5 07:06 發表 查看引用來源
想試下時光,羅湖去點行
晒布地鐵B出口, 沿中興路直入, 見到樂園路轉左行多100米左右. 桐林客棧. 如果識去樂園路就一直北上, 見中興路口再直上100米.
可能7-80米左右. 望住左手邊棟高樓. 搵個入口, 有電梯.
如果起華隆園正門入, 就一入門口轉右入去, 好似去左後門咁. 未去過都多唔敢入. 因為大門有實Q望住.

前晚加拿大返, 尋日爬完文即上.

第一次去, 問我約左幾號, 我扮晒野話約4個6, 約唔到. 叫佢俾個4連號黎. 要瘦底大波. 佢就叫左四個八.
入房前見有個幾身材同客講4個0. 下次試下.
4條8入房, 見中中地, 有3張掛. 波唔算大, 還可以接受. 上清, 下退到腳眼. 可以食撻, 摔碟, 有少少水, 但好快又干. . 想做加滕SAM, 佢叫住話唔好挖咁深. 我都錫住佢挖下門口.
埋單460加locker廿皮. 算正常價位.

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-2 08:36 發表 查看引用來源

有冇吹?
通關以黎, 去左幾間都冇吹. 只有一間有瀨袋邊皮位. 毒龍咁.

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-2 14:57 發表 查看引用來源
Sam 哥果然坐言起行話去就去

講褲
是不是近月亮灣那邊
係, 對面紅風酒店4樓. 我都係第一次去.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆