上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
49  278.2k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 5-4-2023 03:25 發表 查看引用來源
介紹就唔敢講,我去開油尖旺果D平價場,例如鴻星,帝都,麗晶,溢泉都玩開,價錢7XX-1000左右,夜晚時段有D會做優惠,平唔平見仁見智啦😁場就唔會靚同大得去邊,同深圳場無得比,技師方面9成都40+,不過都總有一個件後生少少既30+到時同部 ...
香港無新人入行😞
都是大陸多新人🙏

引用:
原帖由 羅湖之友 於 26-4-2023 04:39 發表 查看引用來源
早排聽到D師兄講話呢個場好玩,今次同個朋友一齊去玩玩睇下咩料😁

登登,今次試呢間,疫情前經常聽到呢間爆水管,所以都無點去呢間玩

一去到感覺間場好舊下,沖完涼同朋友出大廳只見到兩個美容師無客人🥲美容師仲要 ...
依間野前身好似係時光

引用:
原帖由 羅湖之友 於 27-4-2023 06:10 發表 查看引用來源
日頭頭講完時光呢頭又心思思,咁岩個客問今晚上唔上黎玩,即刻二話不說就答應🤭

第一次去時光唔係咁識路,去到附近又搵唔到招牌,夜晚黑咪咪好難搵,不過皇天不負有心人,最後我地終於搵到入口😁

登登,時光可變,世界可 ...
師兄請問時光D女仲有無絲襪玩?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 26-4-2023 15:20 發表 查看引用來源
而家時光好似係華隆园果邊,聽講都係高危場,岩岩爆完水管開返無幾耐,時光好玩嗎,都有D興趣去試下😂
當年時光技師全O L打扮😍😍
玩時又可以高清双飛直插😍😍
現在吾會再可以咁玩了😫😫

引用:
原帖由 羅湖之友 於 27-4-2023 13:53 發表 查看引用來源
唉。。而家仲邊有,著長褲,PART2都係拉高褲腳扮裙摸下大脾,打得好嚴,佢地都比較保守
3年前去時光D女女把運動褲脱下
露出絲襪來玩的😍

引用:
原帖由 羅湖之友 於 28-4-2023 13:34 發表 查看引用來源
睇呢度師兄既反應,睇得出以前既時光應該幾好玩🤣
時光活動走在前面
當年双飛只是800
90分鐘任插

引用:
原帖由 羅湖之友 於 1-5-2023 05:45 發表 查看引用來源
點任插法先😁😁
當年係環保互動
但2個會係表姊妹的

引用:
原帖由 羅湖之友 於 1-5-2023 06:59 發表 查看引用來源

有女係度玩氣氛唔同晒,係咁劈,係咁飲,我最後睇到時間係晚上11點幾,之後既事已經斷左片,到我有返知覺既時候已經係第日既下午3點,訓左係酒店房,隔離有條無著衫既女女🤤我就好似電視劇咁掀開自己張被睇下係咪無著褲,感覺好似被 ...
間酒店係咪做高檔生意?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2-5-2023 03:42 發表 查看引用來源

有無師兄知道呢條時光女女有何特別之處,聽聞長期約滿🤔
可能有全套服務
當年100號也是红爆

引用:
原帖由 羅湖之友 於 3-5-2023 06:07 發表 查看引用來源
呢兩晚一閉上眼就諗起酒店頂班馬😤掛佢掛到細佬都硬埋,要上去解決一下慾火🤣

今晚無約朋友亦無朋友約,單嫖獨賭😆目的地繼續係上次既。。。。

無錯,又係最動人既時光😁記得上次條女技術好,完成PART  ...
晚上包車會安全的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆