上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  277.9k

引用:
原帖由 於 2023-5-15 19:11 發表 查看引用來源
話說經舊部長介紹去左個新場
叫雅園..佢同時光行路只有5鐘分路程
一上到去,個放牌號十足十 (舊旺角)
而家係咪間間都90變灑60

同羅友兄係差唔多我輪牌中左個東北妹
話黑龍江人
PART 2對波好撚彈手
但又話唔好摸LIN
D ...
好多都變左6,70分鐘,變相加價😂
LIN都唔比摸好無引,我都鐘意摸同奶LIN頭😋

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-15 19:47 發表 查看引用來源

部長揾唔到錢,可能想落海/揾人娶......
咁應該係想嫁人🤣

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-15 19:52 發表 查看引用來源

磨真係好爽,特別係狗仔式,啪啪聲超high.....
磨係最好玩,無論係女上磨或女下磨都咁爽🤤

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-15 21:03 發表 查看引用來源
我問肥月减肥後會否学佢女部長同事去時光做技師😂三十幾才去時光做😂
時光技師有無咁老,之前去見到兩三個技師行過都好似無三字頭,不過唔知啦,而家化妝技術高超🤣

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-15 21:44 發表 查看引用來源
但又話唔好摸LIN .......

唔比摸
更加冇得奶 lin lin 啦
我即刻會冇引到極點
硬不了,了
無錯,即刻無晒引😤

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-15 22:07 發表 查看引用來源
無錯,即刻無晒引😤
去左幾日台北,返到黎又心癢癢NEW左上去🤣朋友介紹話呢間有個技師岩我,見時光妹妹話休息中,好啦,試下新野😁

今晚目的地,好多時經過都想個裡面係點,今晚試到了🤭CALL好技師就出發😎

到達目的地,硬件目測都殘殘地,沖完涼就入房等技師,唔知係制服問題定真係技師比較好雙乳,個個經過既技師都事業心重,不過感覺年齡比較大!

等左成40分鐘技師先落鐘到我,一入黎就除我光豬,跟住就自己光豬,身型係我杯茶,樣就一般啦,心諗光豬式揼骨好耐無試過🤤通常PART2先光豬,點知原來技師做左PART2先,諗多左😂

PART2服務不錯,技巧唔夠時光妹妹高,應有服務都有,唔應有服務亦有🤣出完火技師就去清潔,諗住佢洗手都應該要手好耐跟住返黎玩下手機HEA下落鐘果隻,點知好快洗完返黎跟住好殷勤咁同我揼返😂呢位妹妹服務態度真係好👍揼到足鐘先放我走😂

細佬食飽例牌輪到大佬食,之前台北食到濟濟地,今晚清淡D,附近有間紅荔村,試下都好,成日見到佢好多分店,睇下咩料

食落麻麻地,不過都可以接受,大眾化價錢,嘆完世界就返歸囉🍻

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-16 07:06 發表 查看引用來源
幾錢埋單?
好似460人仔,港幣對85

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-16 10:46 發表 查看引用來源

幾年前食過紅荔村d蝦腸幾好,而家唔得嗱?
無試蝦腸,應該蝦腸好食,我食左蛋包腸,麻麻地🙈

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-16 10:49 發表 查看引用來源

年齡比較大就米搅🙄🤔😂
呢間應該唔岩你,我都覺得普遍年紀大少少🤭

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-5-16 16:13 發表 查看引用來源
金泉灣在哪?
是否富源斜對面?
春風路,盧山或漢庭酒店對面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆