羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
9  278.9k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-17 06:54 發表 查看引用來源

就係疫情前在超市搵過採耳妹妹短聚價3000.

採耳妹妹價一般比技師高
美容妹,營销妹開5000都見过,以为自己镶金,不过又真喺有人會比。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-3 13:14 發表 查看引用來源
呢兩日上去都好旺場下,第二程皇巴都7,8成人,可能近假期,相反大前日去香港骨場靜英英,通關後香港骨場都係無運行多🙈
嗌晒救命,香港水療,夜總會,冇一半生意,技師多過客。

引用:
原帖由 emau1 於 2023-4-3 23:27 發表 查看引用來源
但是d香港大媽jC
推鬼鼠機叫價是500

明機是千幾蚊
疫情後重開大場全部明机,可以正骨,起机無任歡迎,美容師就擺明車馬,開大開細,銀紙決定。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-6 00:07 發表 查看引用來源

大媽真係冇興趣
都係懷念以前尖東富豪酒店地庫那間Kobe桑拿.
唔使懷念,今期大場好多靚靚美容師,有錢洗乜上大陸呀?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-6 12:41 發表 查看引用來源
紅門兄,邊間大場🤤
北角one 沙,呢期多咗幾個A貨美容師,質素好高,但價位不低,一分錢一分貨。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-8 19:43 發表 查看引用來源

去邪場志不在按,係摸,搓,插...
床尾机喺望,聞,問,叫。

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-25 19:12 發表 查看引用來源

你呢個玩法就安全度99.999999%👍🏻.......不過我玩唔起!😆
酒店一樣有人查房,半夜拍門你見過未?
鳩噏當秘笈你又信。

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-27 16:39 發表 查看引用來源
想當年大家風流情況😊
想當年一星期落幾晚城飲酒,有mood就落個full帶女行街宵夜,直落飲糖水。最頂引係全佗地,幾后生幾靚都有,回望今不如昔,老醜北吊高尼賣,嘥鳩氣

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-28 07:00 發表 查看引用來源
紅門c兄
你重有冇去 搵沙
dup骨

通關後
我上SZ dup啦
慳左好多
每星期去二次,依家冇純正骨啦,疫情后個場變咗鹹淡水,又請咗班靚美容妹,技師同美容妹搶客,比錢大把野玩,我想dup正骨而家都好難,次次都要力保才可以不失身,吹漲。

引用:
原帖由 chan13 於 2023-6-29 07:57 發表 查看引用來源
398埋單 條女講合眼緣先有咁既服務
喺呀宜家d鷄,無眼緣唔做你生意架。

前往最後回覆