上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.0k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-30 08:29 發表 查看引用來源

Part 1認真揼, Part 2好功夫, 完事後攬住瞓小休一陣,咁至係最高享受..........當然囡囡要索!😄
要索同要岩FEEL,有D索得黎高竇好似好經貴咁我會叫佢提早落鐘,我需要服務態度😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-31 08:35 發表 查看引用來源

同意,之前有兩姊妹,家姐喺微訊自稱什麼男神收割機,又喺頭像下簽名寫明40歲以上客唔接,雖然唔關我事,不過咁串我就冇興趣约嘞!

有一輪細妹去咗平安做,睇相見佢著成套黑色緊身膠衣,加上高佻有身材,真係睇到都硬硬地,即 ...
呢D情況十二兄應該煮返味椰汁鮑魚浸海參比佢嘆🤤佢可能肚餓了🤭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-31 14:11 發表 查看引用來源
呢D情況十二兄應該煮返味椰汁鮑魚浸海參比佢嘆🤤佢可能肚餓了🤭
天氣熱到都唔想北上或出門口,一想起條皇崗橋就投降了😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-31 18:36 發表 查看引用來源

待我申請港珠澳牌 就真係大地任我行 ,呢啲天氣都冇有怕直接上深圳玩車震😂
要從珠海哪邊進入,有些不方便

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-31 20:51 發表 查看引用來源
《深珠通道大橋》好快不用半小時到深圳💪
深珠通道在港珠澳大橋與深中通道之間,距離這兩座跨江通道均約20公里
咁真係幾快,可惜港珠澳大橋離我好遠,如果唔係都有興趣抽黎玩下😁

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-31 22:25 發表 查看引用來源
上去啦,冇事的

我尋日星期二
係福田口岸做起點
踩單車踩到蛇口海上世界
跟住坐地鐵返羅湖
去左身痕坐,做左個鬼鼠

下次試下個銀座保健先 ...
上左啦,比朋友叫一叫又忍唔住🥲好彩返黎快,岩岩到步就落大雨🙈
真心佩服師兄仲可以踩單車👍
我真係頂唔順,呢兩日太場唔落山我都唔踏出家門半步,我住貧民區,比市區仲要高2,3度😂
去身痕按左咩式,我都想試下保健咩料🤭

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-31 22:56 發表 查看引用來源
深圳真係嚴打.上星期去陽光技師全高清,今日去連上衣也不敢除.之後去月亮灣搵兩個相熟採耳妹妹唱K喝酒.估唔到佢哋竟然要換客人服才可以在K房唱歌喝酒.同採耳妹妹唱咁多次K都係第一次經理要佢哋換客人服才可以去K房唱 ...
陽光技師同上次高清係同一人?以前51後就馬照跑舞照跳,而家真係越玩越無引🥲

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-1 06:03 發表 查看引用來源
陽光技師同上次高清係同一人?以前51後就馬照跑舞照跳,而家真係越玩越無引🥲
深圳未算嚴,其它區呢兩星期捉得仲勁,深圳算好,純粹叫檢查,認真捉既話無一間出火場可以唔中,我見識過一次,一上黎就狂跑入房爆門,著到走鬼燈都著唔切衫褲,認真捉基本上九死一生,而家只係純檢查😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-1 10:15 發表 查看引用來源

你當時係咩狀態?😏
當時係大廳鬆緊腿飲緊可樂😎

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-1 10:36 發表 查看引用來源

是,同一技師.上次全高清兼妹妹磨棍,今次咩服務都冇,同床尾機冇咩分別

唔怪得下午去到大堂竟然一個客都冇,同上次坐無虛設成對比.可能嚴打已可開始了幾日卦 ...
咁應該係收到風好人會多D上黎檢查,要檢點D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆