上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.1k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-1 15:18 發表 查看引用來源

一定係仲食緊花生!😂
雖然係大廳,但果陣時感覺都驚驚地,見住師兄同技師一對一對帶出黎🥲
果段時期邊有嚴打,記得以前D場收晒風,知道邊日幾點左右就會有人黎檢查,果段時間或日子技師要著褲,只可以按中式,之後查完就回復正常,聽聞好似之後中央不滿D場收晒風既做法,委派左突擊檢查隊係深圳做野,果次就係拉左好多師兄,好多場無風收都中晒招🥺

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-1 16:07 發表 查看引用來源

你識做時我識做,所以芙仔系一向比其他大塲安全唔係冇道理............
芺仔,陽光,金碧呢個系列做得好保險,唔會玩串個PARTY,嚴查果期落ORDER叫D技師保守D,唔同D細場,尺度大🙈

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-1 16:14 發表 查看引用來源
芺仔,陽光,金碧呢個系列做得好保險,唔會玩串個PARTY,嚴查果期落ORDER叫D技師保守D,唔同D細場,尺度大🙈
香港鬼咁熱,大陸又玩到悶悶地,突然興起不如同老友過大海爽下,至少賭場有冷氣唔會熱先🤭夜船出發😂

夜船去澳門好少人,仲好,夠晒靜😎去到我地玩左陣已經凌晨兩點幾,賭運又麻麻地,微信搵經理開兩間房比我地,同朋友出去搵女女轉下運🤭叫價普遍1200-1800,我食左件白淨長腿🤤食完女女都差唔多4點,同老友講訓足精神聽日再博過!

訓醒去威尼斯食過靚早餐,食完再玩😁全程有冷氣唔駛熱,呢D活動岩我🤭可惜連續兩日同朋友賭運都麻麻,擺低D定期下次拎返,夜船返香港😂

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 17:30 發表 查看引用來源

剛收到消息,9哥經常去,認為比較安全的40樓也中招了!
不停檢查,越玩越無癮,留港消費可能仲好😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-1 18:43 發表 查看引用來源

之前喺大陸做嘢,有間鐵竇酒店鎮長有份,鎮公安去查都只係例行公事.
突然一晚鎮公安被急call哂番去,唔準同外界聯系,跟住市公安殺到,即刻带隊去掃鎮長有份嘅鐵竇,拉人兼封艇.....

事後問番相熟公安講我知始末..... ...
果期突擊檢查真係好多場比佢殺到暈晒😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-1 18:50 發表 查看引用來源

週日下午先去完有兒
剝光豬囡仲幫我吹
原來響崖邊自己😵‍💫
友誼講真真係好少聽到話出事🤔反而附近間水森林就成日中招😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-2 00:34 發表 查看引用來源
我都唔明大陸d野

叫雞摭
洗唔洗咁大陣丈
又唔係走私販毒

而家國家黃色收入佔比例越黎越少,首先掃98場,之後幾年就掃95,講真,92呢D手作仔場都唔知仲可以玩幾耐🙈

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-6-2 08:09 發表 查看引用來源
前晚加拿大返, 尋日爬完文即上.

唔怪得好似唔見左你啦,歡迎歸隊😁講真,港富間房真係無得輸,床又大私隱度又高😋下次可以試下5個5,晚班,話香港朋友介紹,幾好玩🤤

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-6-2 11:53 發表 查看引用來源
而家有冇邊間可以環保吹/口爆?
場所就應該無,有都唔敢去,但個別技師對熟客有呢項服務都仲有既😁

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-3 11:49 發表 查看引用來源
而家多好多肯含jer指插,甚至毒龍,但少咗輕調慢撚,完全係time is money模式,總之就想盡早k.o.,因為一般名義上都只得70分鐘(紅牌好多自訂60分鐘),驚夠鐘都未出,又如果早D搞掂又可以搏個客早D放人 ...
你要輕調慢撚都唔係無既,不過要一入房就P2🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆