上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
49  277.5k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 5-5-2023 05:45 發表 查看引用來源
今日靚女微信問我係咪死左😂諗諗下好似真係好耐無同佢食宵夜吹下水,今晚上去會一會佢🤣上次向西果間探唐D生蠔帶少少鮮甜幾好食,今晚再試🤤

打的去到向西果邊靜英英,唔知係咪51關係,D人遠遊仲未返,

呢 ...
可能批批貨有好有吾好

引用:
原帖由 羅湖之友 於 6-5-2023 03:48 發表 查看引用來源
師兄,我半退休了,好多時無咩需要都會訓到下午先起床,夜晚上去玩樂😁
可以半退休又可以去玩
非常羨慕

引用:
原帖由 羅湖之友 於 6-5-2023 14:04 發表 查看引用來源
師兄都可以😁只要後生時儲下錢,理財有道,到中年就可以做自己想做的事,人生唔係好長,要浪費咁多時間工作不如先苦後甜,我好多朋友同我差唔多年齡都係半退休享受人生,儲到錢就諗下點樣將錢增值,呢個世界都係錢搵錢者,唔好玩高風 ...
是的!我的朋友時常希望係馬會一舖返來😅😅

引用:
原帖由 羅湖之友 於 12-5-2023 05:36 發表 查看引用來源
靚女知我聽日飛話請我食宵夜同我道別🤔心諗,我去台北3日2夜者,擺明有古怪🤭原來係想比張手信清單我😤好彩都係三樣野者,如果再多D都唔知夠唔夠時間買,今晚有大食大唔駛比錢🙈咁又食左三百幾人仔,而家深圳消費水平真係好高 ...
師兄可以去台北試新野👍

引用:
原帖由 羅湖之友 於 15-5-2023 16:54 發表 查看引用來源
台北三日兩夜咁快就玩完,跟唔同地方既老朋友見面感覺幾特別😂估唔到D韓妹咁鬼飲得,飲左成晚都咁好精神👍

係台北住左兩晚,咁難得黎到,當然兩晚都要飲下台北茶🤤第一晚叫D台北朋友介紹,搵左間4千幾台幣一次既台北名茶,貴左 ...
韓妹不嬲飲得下
台灣夜店模式跟大陸香港一樣呃法

引用:
原帖由 羅湖之友 於 16-5-2023 06:34 發表 查看引用來源
去左幾日台北,返到黎又心癢癢NEW左上去🤣朋友介紹話呢間有個技師岩我,見時光妹妹話休息中,好啦,試下新野😁
今晚目的地,好多時經過都想個裡面係點,今晚試到了🤭CALL好技師就出發😎

...
幾錢埋單?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 18-5-2023 14:24 發表 查看引用來源
今晚要接靚女黎香港,星期五朝早齊齊出發去澳門,通關後第一次去澳門,唔知邊成點呢😝
師兄又有私家菜食👍

引用:
原帖由 羅湖之友 於 18-5-2023 17:54 發表 查看引用來源
朋友仔去下旅行者,諗多左了😁我又半退休,佢直頭接近已退休,所以疫情前我地成日都會去短程旅遊周圍玩下,人生要財務自由,出入自由,先可以樂也悠悠☺️ ...
對的!最緊要出入自由開放😊😊

引用:
原帖由 羅湖之友 於 21-5-2023 06:25 發表 查看引用來源
靚女玩到上晒引,尋日玩天光,差唔多早上6點先訓,今晚玩到坐尾班船返香港🥲希望佢唔好變左個賭徒,都係唔好帶佢去澳門玩咁多,學壞太容易🙈
師兄浪費咗調教光陰😁
我就吾會賭只吃同買手信😊

引用:
原帖由 羅湖之友 於 22-5-2023 05:53 發表 查看引用來源
第一日到澳門已經買齊手信,食左想食既飯店😁

呢間野好貴,兩個人食左4千5蚊,好彩靚女請客,如果唔係肉痛死我🤣🤣
唔賭係好事,好多人賭錢賭到無左個家,所以好怕人爛賭🥲 ...
食咗什麼咁貴?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆