上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
169  277.5k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-17 16:45 發表 查看引用來源
星期日上去係唔同D,路路暢通😁
約左朋友係樂園路果邊食野,好耐無去果邊,都唔係好認得D路,打的要四十幾蚊人仔,咁遠既😅

食完野緊係飽暖思人肉🤭話過想試下其它場,增加見識,講過就要做呢🤣去附近行下睇下有咩玩,都有 ...
因為,細場d規矩冇咁嚴

易請假,返工時間相對自由d
冇咁易比公司因為呢樣果樣而罰錢

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-20 06:03 發表 查看引用來源
今晚又比個損友拉左去金海岸復卓,睇黎佢真係好滿意個技師定係比技師落左降頭🤣同佢講話交換技師玩又唔肯🤔不過呢間場係有D魔力,成日見到D後生仔黎玩,但技師明顯無芺水果D咁後生!

我CALL返上次玩果個,今次服務更上一層樓 ...
.....51快到了,上去玩小心D,最近羅湖果邊大大少少已經封左廿幾間場,最緊要安全上落,長玩長有🍻.......

我小丫

我食左兩個禮拜住家飯
重諗住下個禮拜走去食餐好d

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-20 15:20 發表 查看引用來源

芺水技師,有無師兄玩過,同真人有無相差🤣
這個女孩
確實不錯

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-26 15:28 發表 查看引用來源
黎緊呢個星期六約左班舊戰友一齊北上,其中一個戰友因為奮鬥工作幾年無見,而家已經變成內地富豪中的富豪級,而我仲係淨係識吃喝玩樂,真係唔上進🥲好期待羅湖五虎重聚🍻 ...
華,
幾年就可以奮鬥成為富豪中既富豪

太利害了

羅湖c
你有冇考慮過北上發展呢

話時話,你今星六又上去
人山人海啊

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-26 16:07 發表 查看引用來源

佢早班妹子睇相好似唔錯🤤
這個女孩子,實在不錯

仲大波添

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-26 20:33 發表 查看引用來源
小心便衣,locker佬爆料夜晚重捉得好誇,我問佢扮客人捉?佢冇出声,好似以前有扮客人一出呻吟声即 撞门推入,好恐怖,小心五虎聚首变在在入面对15天😂1/5捉硬😢 ...
邊有公安咁樣捉人架

應該係成隊兵咁沖入房
點會扮做一個客人
唔夠人打咁點算

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-27 00:27 發表 查看引用來源
吾止一个人,如一隊兵冲上前台,見到己按走火消防燈,房问问著燈立刻马上穿衣服,入來边度捉到🤣日昇十年前正规按摩埸,冇呢D設備,日昇酒店以前我好喜欢同女朋友來住,因為近樂園路食海鲜🤣 ...
上個禮拜去樂園路食海鮮

發覺海鮮鋪得番一邊
另外一邊起緊樓了

我去左第二間食
d時焦炒蜆,炒到辣到死
d焦鹽奶尿蝦整到d肉老到死

知道去第一間
湛江

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-1 06:20 發表 查看引用來源

星期六同埋幾個朋友一齊坐火車返上去,人頭湧湧,不過過關時間都唔算好耐,過關後直接打的去朋友間公司,因為佢仲有個會要開,開完先一齊LUNCH🙈

去到佢公司樓下,吊啊,棟野靚到好似去左金鐘,中環咁,保安又嚴,無登記都唔比上去,上到 ...
羅湖5 ........

果然名不虛傳

佢地全部係香港人?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-1 06:35 發表 查看引用來源
飲飽食醉又到下半場,不過講真,當時已經感覺到飲到到晒頂,老闆話帶我地去佢間酒店睇下,心諗唔通去酒店間場按摩🤤點知一去到間酒店。。。老闆係間類似CLUB既地方又留左房,間CLUB都係佢既,叫個待應拎左好大支酒黎🥺真係好能大 ...
......4條女頂班中既頂班馬.........

真的,
太好了

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-1 06:59 發表 查看引用來源

有女係度玩氣氛唔同晒,係咁劈,係咁飲,我最後睇到時間係晚上11點幾,之後既事已經斷左片,到我有返知覺既時候已經係第日既下午3點,訓左係酒店房,隔離有條無著衫既女女🤤我就好似電視劇咁掀開自己張被睇下係咪無著褲,感覺好似被 ...
有冇帶套做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆