上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  277.5k

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-23 08:25 發表 查看引用來源

B7 老人家好似唔係$2. 半價, 4個幾. 另一架$2 冇B字頭, 好似70幾好, 坐20+個站
噢。。我都係羅湖過關,方便好多,而且我未享受到老人福利🤣

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-24 11:14 發表 查看引用來源
包擋蛇?有冇另外口爆或妓C隧道費?
唔清楚,我去呢間場正骨為主,最多起個機,所以無問其它服務🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-25 03:11 發表 查看引用來源
唔清楚,我去呢間場正骨為主,最多起個機,所以無問其它服務🤣
九痕痕又拱左上去,自從正常通關後駛多左好多錢🤣見上左去咁多次都未去過機場試下,今晚一於試一試,晚上從皇崗過關,見到關口免稅店開左😁

過關後發現無晒人仔,要搵D姐仔唱,開我對換價80,我采你都傻,還價84換就換唔換就算,成交!
打的出發去目的地,今次目標係

沖過靚涼出大廳坐,嘩,無咩人,只見到3個藍衣天使等獵物,諗住試下師兄介紹既號碼,點知咁岩做緊野,飲杯野望下行過有咩落鐘岩心水,D技師著晒長褲興趣大減,見到個睇落唔肥波大,就同部長講就佢啦,再唔入房會比D美容師煩死🤣入房...

呢個技師都算似客服照片,頭先睇左好幾個行過都認唔出邊張相係佢地,真係真人不露相,露相非真人🤣
唔知係3年未玩過定點樣,感覺好快到鐘,時間縮左咁多既😅好彩要做既都做晒😋

出返大廳細佬食完到大佬吃,叫左個麵,不過麻麻地,仲要加錢。。都係陽光,芺蓉d麵好食好多,呢個場平日夜晚去真係可以坐前排慢慢選妃,暫時客唔多,聽技師講平日好靜,食飽就沖涼返歸,埋單548人仔,感覺好貴,因為縮左時間,價錢又加左,等於雙重加價🤣如果呢個價錢同質素,可能芺仔會是更好選擇😁仲要無車返皇崗,以前多數都係即叫即有車😤

開心完返屋企訓覺,報告完畢!

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-25 22:45 發表 查看引用來源
c兄
英豪
不是在羅湖那邊嗎?
係啊,太平洋隔離,皇崗口岸打的去25-30蚊😁鐘去開羅湖果邊玩,皇崗果邊唔知有咩好機場,紅樹林又變左正骨,正所謂正邪不兩立🤭

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-2-25 23:34 發表 查看引用來源
星期六晚會唔會好多人?
睇暫時環境應該未至於好爆,北上夜遊都未回復正常水平,不過東方園,水雲間,夏威夷果D就唔好星期六去,怕貼錢買難受🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 01:34 發表 查看引用來源

英豪過夜吾錯,以前舊相好初去做紅牌和有二件高質紅牌在此工作,所以常去, 現今芙蓉我覺得好亂同環境一般,人又多,不是另一件新舊相好在此工作我也不去,環境就皇苑最正😂 ...
英豪張床真係機場中最舒服,又夠大🤣皇苑係邊度,未去過😁我最唔鐘意芺仔就係人太多🤭

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-26 22:56 發表 查看引用來源
我見你皇岡過關
冇理由走返去 lo wu

所以同你肯定一下

話時話
呢間場,疫情前
都好多c兄講呢間場的
有名你叫羅湖友😁因為我通常深夜出發,只有皇崗關可以過,皇崗附近又唔知有咩正機場,所以打的返羅湖玩😂其實都係幾分鐘車程,唔係好遠☺️

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-26 22:56 發表 查看引用來源
我見你皇岡過關
冇理由走返去 lo wu

所以同你肯定一下

話時話
呢間場,疫情前
都好多c兄講呢間場的
呢間場疫情前我都好鐘意去,因為當時好多場都轉左著運動褲,但佢地D技師仲係著裙🤤地板床又大又舒服,又有專車接送皇崗,岩晒我,價錢貴少少但都值,不過而家轉埋著褲,時間又得60分鐘🥴感覺唔知點咁,

以前好鐘意搵呢個妹妹仔,可惜佢轉左早班😂

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-27 05:28 發表 查看引用來源
皇崗去羅湖幾分鐘,25到3O元的士唔得
睇你去邊,如果太平洋果邊係25-30,都好準,因為我有時去洪湖都係經太平洋果條路去,都係跳到25左右

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-27 08:46 發表 查看引用來源

早班啱我呀, 幾號呀?
工號000,服務一般,不過手勢唔錯,相頭都OK😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆