上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
50  277.6k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-8 05:03 發表 查看引用來源
嘩,800都抵啦,包埋地方又係自己杯茶👍
佢仲出埋面膜 不過好難有下次. 佢都唔會叫客上佢屋企

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-8-8 17:56 發表 查看引用來源

800抵啦!之前呻吟座個spa、鬆腿技師,轉左去做機場。有一次去棒場,中途有人微信佢,個時我先知佢有做私鐘。我問幾錢,佢話可以去佢屋企,收1500/Q。雖然佢應該不到廿歲,我冇問靠目測,但太貴冇幫襯,最近佢又轉左場,不過已經冇乜聯 ...
我呢個JC起梦幻識, 果時有ching話佢18碎做前台, 後轉JS. 都有6-7年了. 24-25碎

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-8-8 23:27 發表 查看引用來源
上次大口sam個fd G星,唔使咁多錢已經有1Q喎。
佢1K 食好野, 留D 500 / 600 / 700俾我地

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-8-9 11:14 發表 查看引用來源

對我嚟講,40樓下都係後生女啦!😆
咁小煩BB咪仲係後生女

引用:
原帖由 estateman 於 2023-8-19 11:36 發表 查看引用來源
之前試過一囡房黑到睇吾到
囡又環吹6 9加大車
埋單走見到有囡行出黎
巧𠄌老約48仲要巧樣衰😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
証明熄左燈條條女都一樣

我尋日都有上, 終於地鐵通番了.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-9-20 02:02 發表 查看引用來源
SAM哥去左邊度玩😁
同BB去老街. 我見有17號公車就跳左上去. 去到金城落再行番去老街. 見有人入地鐵, 不過唔係個個出口都開, 有D仲未得.
5點前驚放工人多, 叫BB走先. 我話有地鐵可以直番口岸, 趕去開會. 其實係去左水圍玩.

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-9-29 23:32 發表 查看引用來源

有閒錢又唔志在,花少少錢買感覺, 我覺得冇問題喎!......最緊要係洗得清醒唔好沉船!😏
沉船要好多銀兩

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-10-4 23:58 發表 查看引用來源
你花在小凡BB身上已經過了一百幻?
早兩年都過百幻啦, 不過計番每年都係十萬左右. 而且其中有D係供樓既.

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-10-5 09:03 發表 查看引用來源

十萬一年真係洗得少,如果層樓係自己名直頭係超值!👍🏻
層樓緊係用佢名啦. 分廿年供.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆