上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
169  277.6k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-1 22:29 發表 查看引用來源
我估應該要好貴,好在老闆出錢,我地出力🤣
越諗越激氣
因為你咁 side

咁好食既美食
你居然食得一餐

比我,谷精一個禮拜
果晚唔飲酒啦

果晚要做7
佢使忽lung都要玩埋
奶雲佢全身

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-3 06:07 發表 查看引用來源
呢兩晚一閉上眼就諗起酒店頂班馬😤掛佢掛到細佬都硬埋,要上去解決一下慾火🤣

今晚無約朋友亦無朋友約,單嫖獨賭😆目的地繼續係上次既。。。。

無錯,又係最動人既時光😁記得上次條女技術好,完成PART  ...
c
你又上去出征了
你真係要休息下先好播

話時話
請問,時光係邊處呀

妖,果碗面,真係差到丫

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-5 05:45 發表 查看引用來源
今日靚女微信問我係咪死左😂諗諗下好似真係好耐無同佢食宵夜吹下水,今晚上去會一會佢🤣上次向西果間探唐D生蠔帶少少鮮甜幾好食,今晚再試🤤

打的去到向西果邊靜英英,唔知係咪51關係,D人遠遊仲未返,

呢 ...
睇嚟 你嘅靚女知己確實係一個好女仔嚟的

琴晚幾點鐘去
幾點鐘返

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-5-5 09:27 發表 查看引用來源

晒布地鐵B出口, 沿中興路直入, 見到樂園路轉左行多100米左右. 桐林客棧. 如果識去樂園路就一直北上, 見中興路口再直上100米.
可能7-80米左右. 望住左手邊棟高樓. 搵個入口, 有電梯.
如果起華隆園正門入, 就一入門口 ...
湖貝站會唔會近一點快一點

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-5 02:07 發表 查看引用來源
師兄以后交给你交流,我以後小上😜~我玩D技師吾大過25,者乜裙,入房好快全高清脱光,吾係有乜好玩😂
你既然都走 可唔可以,留低一個 九哥哥的 名單

寫低
上邊可以食鮑魚的場

畀個明燈,指引我哋
我平時都有追你的帖
你好似講過,不過我依家費事再去摷

麻煩你啦

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-5 17:29 發表 查看引用來源
佢係深圳黎講少有既,未受污染,我成日同佢講佢就像沙漠中的綠州🤣
尋晚點零鐘屋企出發,5點零返到屋企
law
日頭重洗返工,做野

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-6 14:04 發表 查看引用來源
師兄都可以😁只要後生時儲下錢,理財有道,到中年就可以做自己想做的事,人生唔係好長,要浪費咁多時間工作不如先苦後甜,我好多朋友同我差唔多年齡都係半退休享受人生,儲到錢就諗下點樣將錢增值,呢個世界都係錢搵錢者,唔好玩高風 ...
講就容易,簡單
有幾多人可以做到好似c兄咁美滿丫

我以前都去過惠州尋歡的
開頭係羅湖商業城下邊搭大巴直到

後來,都係坐地鐵
去到龍崗尾站
果度有大巴接駁

羅湖c兄
我都想去試下時光了
湖貝站?

thank

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-10 02:12 發表 查看引用來源
可以睇返#614
SAM哥路線指導好清楚👍
或者如果你唔介意可以PM你微信比我,
我直接比定位地圖和其它資訊給你☺️
謝羅湖c兄

我睇過sam哥那資訊啦
不過我想睇下邊個地鐵站近d

anyway
難我唔到
我會搵到的

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-11 16:10 發表 查看引用來源
有些師兄PM我問時光妹子服務點好法,我簡單講講我既感受,PART 1就講黎都嘥氣,因為都無咩點揼,10分鐘左右就去拎工具去PART2,全身漫遊,過水,不過我呢方面興趣不大,我鐘意佢慢慢玩,唔會一路不停要你出趕住收工咁,同埋佢既旋風摩打 ...
居然有車牌

睇泥
呢間場真係唔錯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆