上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  277.6k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-27 18:35 發表 查看引用來源
夜晚十一点後要加3,25元一定唔得
講開又講,以前真係要加3蚊,但通關後我每次打的佢地都係跟標收錢,係咪已經無左呢支歌😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-28 19:39 發表 查看引用來源
講開又講,以前真係要加3蚊,但通關後我每次打的佢地都係跟標收錢,係咪已經無左呢支歌😂
腰骨痛痛地又身痕想上去揼下,唔去機場啦,得6,70分鐘,揼唔到D咩,都係去返洪湖玩😁

我來了🤭例牌菜按完中式再入房鬆腿,揼完成身爽晒,細佬食完到大佬食😋

清清地宵夜食粥幾好,再加埋佢D炸菜,辣魚仔配料好惹味😁大細佬食飽就沖涼閃人囉,埋單5百幾人仔,呢度算抵玩啦,而家機場60分鐘又係5百幾

我諗呢個價錢應該好快加,要試既師兄要快哦,個場新裝修都算唔錯,開心滿足之旅😋

引用:
原帖由 Mikeh168 於 2023-3-1 06:53 發表 查看引用來源
請問現在入房鬆腿要多少小費
睇你點鬆法,普通鬆50,爽住鬆2-300😂

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-1 09:12 發表 查看引用來源

又係喎, 上次沙咀11點幾走同FD一齊的去羅湖口岸, 都係睇錶. 唔覺加3蚊. 一係就起錶已加左.
可能無左呢支歌😂感覺上深圳的士加幅已經好細比起機場黎講🤣可能太多的士既關係,深圳旺區截的士好容易

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-1 23:24 發表 查看引用來源
那個是不是一個好大的玻璃窗?
睇到隔離房?
門口有上有個圓窗,又唔算大既,通常都無咩人偷窺😂我之前試過係東莞揼骨,間房門都被人拆埋照玩🙈

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-2 09:03 發表 查看引用來源

尋晚沙尾的去羅湖交通樓, 落車俾100佢找, 佢話冇散紙, 唯有wechat pay. 34蚊.
我由沙尾開車到經過6丹村地鐵站時只係用左10分鐘, 錶顯示30蚊5毛.
而家打親的到落車都問是否微信,我話現金司機第一句就會話無散錢找續🤣好彩我次次都準備散紙😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-2 15:58 發表 查看引用來源

而家打親的到落車都問是否微信,我話現金司機第一句就會話無散錢找續🤣好彩我次次都準備散紙😂
比靚女叫左上去話有野傾食宵夜,用美食誘惑我😂去到皇巴站又微信我話肩膊累又未肚餓,去太平洋按下先食宵夜,咁就太平洋等啦。。

其實我唔係咁鐘意去呢間場,我自己揀皇室或夏威夷都唔會去呢間,不過朋友鐘意去,無計😂唔知係咪股市好,坐皇巴上去爆車,復常囉😁閘機都要排隊,不過好快者,關口免稅店買包萬寶路22蚊,抵啊😂

去到太平洋朋友已到,雖然皇巴爆車,但個場都好靜下,D人去左邊度玩😂同朋友一齊做左個推油,
邊按邊同技師傾偈,技師話本來太平洋要執,但阿爺唔想太多人失業出手幫忙撐住,阿爺咁好既🤔

按到中尾段技師突然間拍我春袋,我以為錯覺無理佢,點知佢一手揸住我龍棍😅我轉頭望望技師,佢做出一個起機手勢...WHAT,訓係我隔離按緊係女性朋友WO,駛唔駛咁博咪玩啦,就算唔係女朋友都要尊重下啦😂我同技師擰頭示意唔需要,雖然比佢揸到硬崩崩😤

揼完肚餓,沖涼埋單兩個人9舊幾人仔,唔值,去洪湖6-7百人仔攪得掂🤣之後去食海鮮粥同少少燒烤傾下計😋好耐無食,一樣鮮甜好味😋原來所謂既有野傾係下星期佢同阿媽,表哥黎香港玩3日2夜,BOOK定我做柴可夫司機😅帶佢地去吃喝玩樂,講真,我都唔知同佢地食咩好,師兄們你地會帶深圳朋友去食咩,等我參考下😂

計一計原來都識左9年以上,由佢18,9歲初出道到現在,唉,時光飛逝,奉勸師兄們有得上去玩好玩了,當然也要努力賺錢😁得兩個人煲粥食唔晒,要佢打包拎走,埋單310人仔,疫情前好似食開二百幾,貴左少少,間中一餐加靚女陪坐都OK既🍻

食飽送完佢返家我都返香港,返香港果程皇巴又無咩😅咁又開心渡過了一個晚上🍻

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-3-3 07:15 發表 查看引用來源
都係上次幫手救火朋友🤫
係啊,雖然係上面玩左咁多年識唔少技師朋友,但真心朋友就只有她一人,內地女子好多都掛錢字在咀邊,唯獨是她從來不提錢,同佢關係有些複雜,以前曾經一齊過,但6,7年前因為一些事又無形之中分左手,但現在係咩關係我都攪唔清😂

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 12:45 發表 查看引用來源
估唔到技師會主動撩你起機
係囉,有女係隔離都咁,應該好等錢駛🤣

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 14:58 發表 查看引用來源
我樣衰中佬, D囡連微信都唔肯加我
師兄,一定唔關事,我都係唔靚仔中坑一名😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆