上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  277.7k

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 22:18 發表 查看引用來源
我識左一個技師十年, 但佢疫情問我借錢, 借左一萬, 借完就走左佬, 搵唔番佢了
咁慘,唉,關於技師,金錢上都係保守D好,除非好信得過☺️

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-4 22:36 發表 查看引用來源
華,羅湖c兄
你既女性友人衣家做盛行呢

佢老母同表哥泥香港玩
又要你攪掂佢
係米你出錢先,佢比唔比返你先
佢做左兩年技師就上岸轉左做正行,而家同我同行打風流工😂佢係醒目女,搵到錢又唔會駛,好快儲到唔少錢,如果可以我真係好想包起佢地呢程旅行費用,因為以前我真係欠佢家人太多,唔鐘意有虧欠人地既感覺🥴

以前我成日上佢屋企痴餐,佢媽子做飯一流👍有時有喜慶節目或無聊時又會去佢表哥工作果間場度唱K劈酒,仲要唔係劈啤酒,佢表哥次次都唔比我埋單,痴餐我又一蚊都無比過,係有時無煮飯就一齊出街食我先有機會埋到單,講真,唔好多,當以前一年去佢表哥場30次,每次500找數,我每年都欠佢萬五蚊😂

所以如果可以包起佢地旅費我會非常樂意😁不過佢地已經訂好晒酒店,我只可以做導遊同司機,同埋請佢地食好野報恩😋

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-4 23:38 發表 查看引用來源
不會有借、只有比
另外借錢比妓C
通常已經沉船🤣
態度正確🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-4 23:54 發表 查看引用來源
駛幾錢在她身上要取突,技師信得過 豬乸會上樹😂
又唔可以咁講,有D技師真係好正氣,特別初出矛盧未受污染既時候,不過遇到機率係1/1000🤣

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 00:06 發表 查看引用來源
其實深圳劏蛇妓C估計收入有兩皮附近或以上
沉船響囡度根本糸負擔
除非囡真係冧你
睇下咩質素,如果高質既幾年前已經4雞以上一個月,仲未計客人禮物變賣既收入🤭

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 01:18 發表 查看引用來源
原來英豪週五六在房間訓要加一個鐘$519
才可以訓覺⋯⋯
沒太多客也不可以
咁絕。。。以前假期通常去只去熟機場,一定有房訓,即使爆到屎渠咁都要比房我訓😁試過去D唔熟既金碧無房訓要訓健身室,十幾個師兄一齊訓,感覺似難民營,之後就怕怕🙈

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 04:53 發表 查看引用來源
大堂多人又嘈完全訓唔到、叫碗餐旦面29人仔E肚餓
同疫症前按麼凌晨後接近五點有免費暴飛早餐差太遠😵‍💫
係啊,佢地D麵要加錢🤣機場好少有免費暴飛食,要去D大場先會有,所以我假期唔會上去玩,不過而家上去玩都好少過夜,我年紀大左比較易醒,技師行路果陣對鞋角角聲我會訓唔到,所以玩完就返屋企訓好了,反正皇崗過關後返屋企都係十幾分鐘😁

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-3-5 07:25 發表 查看引用來源
這是你們一個缘份
要多珍惜對方
一齊過,分手過,好難再重來,緣份可能已經盡頭,希望友誼還可以長久☺️

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 07:36 發表 查看引用來源
曾未受污染就係親她妹妹會面红红,嘆呢D最爽,现在還在英豪~芙蓉~平安~喜悅工作,其他未歸位👍💪疫情後所有技師看錢大個天,因為三年冇乜生意可做😏其實大家諒解的。 ...
師兄果然係識玩之人😁係啊,感覺疫情後技師睇錢睇重左,可能山窮水盡吧

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 20:46 發表 查看引用來源
人生短暫🐱正~邪也一定要玩下👍💪
真係咩都要試下,好後悔未試過以前東莞天堂選妃🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆