上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.6k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-15 05:03 發表 查看引用來源
D鬆腿妹靚唔靚就唔知啦🙈

大堂煙花技術員322

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-16 17:48 發表 查看引用來源

我都遇過進取嘅技師,如果你唔制止佢,由得佢咪出左囉!不過我唔鍾意一褲都係,又要去廁所咁麻煩。

唔同以前西方性泉,黑媽媽,喺大堂拎出嚟處理埋都冇人發覺。真係好懷念以前嘅日子! ...
性泉我都好鐘意,識玩一定搵柱位玩🤤係大廳咬住技師粒LIN食奶奶🤤

引用:
原帖由 estateman 於 2023-10-17 22:25 發表 查看引用來源
芙仔大堂劣L妓C系0 K嘅
不過800梗吾吊佢
直接搵入房技師入房玩好過,都係475人仔一個價😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-21 16:44 發表 查看引用來源
直接搵入房技師入房玩好過,都係475人仔一個價😁
尋晚同客食完宵夜諗住返歸,又有D心思思想按下老正,就去左皇崗關附近間紅樹林,星期五都唔算多客,岩我,夠晒靜😁

約左相熟技師,唔駛等,食枝煙飲杯野就入得🤭技師按得好用心,又足鐘100分,按完成個人都爽左,簽左200小費,聽技師講好似而家有機餐技師,機場稅499,變返好似以前咁有正有邪🤤不過唔知飛機師得唔得🤣有無師兄玩過呢?按完飲杯野沖涼埋單閃人,埋單408人仔,紅樹林行返去皇崗關口10分鐘左右,好方便😁
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 重複發帖 2023-10-21 22:37

引用:
原帖由 estateman 於 2023-10-21 21:38 發表 查看引用來源
芙仔吾優做、客人非常多
呢間野咁多年都係唔優做,以前芺仔,老地,金碧假期去就好似輪街症咁,我試過過年年初五凌晨兩點去芺仔排技師排到天光😂其實而家已經算靜好多,以前星期六D客多到訓走廊地下都見過

引用:
原帖由 emau1 於 2023-10-21 22:36 發表 查看引用來源

點解今次比咁多小費
成200蚊  
因為佢真係好比心機按,雖然唔算穴位好準,但感覺到佢好用心按,值得獎勵😁

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-10-22 15:02 發表 查看引用來源
我個相熟中泰技師話佢而家無提成, 全靠小費, 佢話雙鐘最低小費要薟120, 按得好就薟150, 或者200
做正骨水果D本身都係靠小費多,提成好少,一個雙鐘都係可能只提十零廿蚊,不過連果小小提成都唔比個場都幾衰下😂邪骨妹仔就提成高,每個客都有2XX-3XX人仔😁

引用:
原帖由 estateman 於 2023-10-23 12:49 發表 查看引用來源
剛剛去雀屎4樓、原來執了
咁奇怪,我係第二度仲見到D師兄分享爵士報告報告

會唔會去錯地方🤔不過呢間我無去玩過,都係聽D師兄們報告😁

引用:
原帖由 estateman 於 2023-10-24 11:24 發表 查看引用來源
爵士大廈C座4樓全層関門
樓上19系英豪⋯⋯系米?地址同英豪同一幢
印象中好似唔同,入口位好似係英豪果幢既側邊,不過真係要去過既師兄先知🤣有機會我都會去一去,好似睇相見到有條夜班女幾好樣🤤

引用:
原帖由 estateman 於 2023-10-24 23:02 發表 查看引用來源
我只想大堂劣乚至口吐白沫⋯⋯芙仔太貴
疫情前洪湖城大堂劣到嘔白泡最低,鬆腿加小費100就攪掂,以前有時間去HEA下咁玩都唔錯,下午去到先黎一轉,之後食自助餐回一回氣再黎多野都係300幾人仔埋單有餐食又嘔兩次白泡,而家就唔低,鬆腿一定要入房鬆,我都少去左🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆