上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.7k

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-10-26 14:47 發表 查看引用來源
我返深圳食牛蛙, 類似田雞, 係另一品種
未食過, 試下先
我都以為牛蛙係田雞,原來唔同架😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-26 15:16 發表 查看引用來源
疫情前洪湖城大堂劣到嘔白泡最低,鬆腿加小費100就攪掂,以前有時間去HEA下咁玩都唔錯,下午去到先黎一轉,之後食自助餐回一回氣再黎多野都係300幾人仔埋單有餐食又嘔兩次白泡,而家就唔低,鬆腿一定要入房鬆,我都少去左🤣 ...
深圳有邊度技師係著裙,好想搵著裙既場😔
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 廣告/SPAM 2023-10-27 10:46

引用:
原帖由 emau1 於 2023-10-27 10:46 發表 查看引用來源
如果佢地著瑜珈褲,上鐘
就好了

羅湖C兄
呢輪羅湖5虎有冇出動

有冇同靚女去食宵夜
五虎各有各忙,好難約埋一齊玩,同靚女一星期都會見一次,食下野吹下水,年尾大家都忙忙地,時間唔係咁易就🤣

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-27 11:20 發表 查看引用來源

我都係爬文試過一次,真係好抵玩。衣家裝修完就唔得了,鬆腿仲一定要入房做。
係,入房玩無左果種感覺😔

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-10-27 13:16 發表 查看引用來源

疫情前有D細塲囡囡著私伙連身裙上鐘,勁正!😍
疫情前有D場都係著裙,好鬼正😁

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-10-27 21:29 發表 查看引用來源
黃金水匯養生技師係著褲的, 不過佢入左房會換番條裙
咁絕🤣英豪有D技師都會入房換裙

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-28 05:42 發表 查看引用來源
咁絕🤣英豪有D技師都會入房換裙
今日同個客去左羅湖果邊食飯,食完晚飯經過間細波樓個客話想打返幾鋪😅估唔到大陸打波平咁多,香港打要百幾蚊一粒鐘,大陸3X人仔一粒鐘🤭

打完波就各自散,點知過左十二點,仲諗住坐火車返香港,不過過晒鐘,記得有朋友介紹過雅軒D技師服務好又好玩得,位置係香格里拉附近,反正趕唔到火車,上去玩下梳乎下先😎

間場好易搵,原來係以前銀海,如果羅湖站行過去好快到🤭到左之後沖過靚涼先,沖涼換衫地方一般啦,不過LOCKER仔幾有禮

大廳無咩客,環境一般啦,無陽仔果D咁舒適,不過講真,而家大陸桑拿夜場真係少左D客,可能經濟唔好啦

坐陣飲杯野就入房,房燈光好暗,出面望入黎可能都望唔清楚,想點玩就點玩🤤

最緊張時刻到啦,技師入黎順眼111號,少少BABY FAT,但好鬼大波,放入😂頭PART 可以SKIP左佢啦,PART2就好好玩又好服務,係男人都想玩🤤條女皮膚又滑對波又好揸,好快就KO左🥲

玩完出房撞到個經理,佢好熱心同我介紹D女,仲話黎緊有新貨返,叫我得閒上黎之前CALL佢幫我安排最好既🤤大廳坐既時候見到技師經過,質素有好有壞啦,好多場都係咁😂埋單450人仔,呢個場硬件雖然麻麻,但勝在好玩同埋經理親切,會再去試下佢介紹D技師,睇相日班有幾過都唔錯🤤可惜我夜晚玩多😂

出左好多力都有D餓,去食過宵夜就係皇崗過關返歸

玩得開心又滿足的一天🥳報告完畢😎
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 文不對題 2023-10-28 10:22

引用:
原帖由 estateman 於 2023-10-28 08:50 發表 查看引用來源
D客去曬芙仔…………
芺仔都比以前少左

引用:
原帖由 emau1 於 2023-10-28 10:22 發表 查看引用來源
你好快就kO左,咁點算
銀海我去過幾次
硬件真係差到不得了
都KO左仲可以點🤣硬件係差D,不過都可以接受,最緊要技師玩得,好商乳,配合度高🤭

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-10-28 17:26 發表 查看引用來源
黃金水匯,大堂鬆腿係著群,噚日買作咗鬆腿團購,一開波就渣棍到尾
咁揸法好易走火🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆