上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.8k

引用:
原帖由 玩樂人生 於 2023-11-3 20:39 發表 查看引用來源
有興趣師兄
暫時得你同我有興趣🤣兩個唔成事🙈

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-3 16:26 發表 查看引用來源
呢間野今日又有新貨,睇相好似淫淫地,身型FIT

呢件我都好想試,有無師兄吃過?

仲有呢個幻齒妹都想試🤤

可唔可以搵件返晚班益下我😭 ...
原來第一個唔係新野,誤會左🤣

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-11-3 21:29 發表 查看引用來源
最怕照騙,我去的92場,有啲囡囡跟照片出入好大。
陽光果D真係P到離晒罩,夜班11號簡直認唔到🥲

引用:
原帖由 terrance107 於 2023-11-3 22:26 發表 查看引用來源
第一個身型好fit 大長腿
我鐘意第二個,就咁睇皮膚應該白滑,瘦底大波,樣唔差,睇個樣仲應該幾順得人,可能可以好高指🤤可惜早班,我試唔到,要等師兄們試完報告😭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-4 06:34 發表 查看引用來源
我鐘意第二個,就咁睇皮膚應該白滑,瘦底大波,樣唔差,睇個樣仲應該幾順得人,可能可以好高指🤤可惜早班,我試唔到,要等師兄們試完報告😭
最近聽D師兄講雀屎都有個口卑幾好既技師,又係早班😤遲D係度同師兄們分享😋

引用:
原帖由 estateman 於 2023-11-4 08:36 發表 查看引用來源
根本糸兩個人、得啖笑
而家係P圖世界,咩都講照騙🤭所以我而家會盡量避免藝術相,因為最伏,我鐘意揀D真人FEEL少少既相參考,對辦好多!

引用:
原帖由 04329234 於 2023-11-4 15:09 發表 查看引用來源

羅湖兄......
見你啲post好似好多女玩咁......
有無好介紹呀?
我比較匈奴,無D ,E cup起唔到機
介紹就唔敢講,因為呢間好既女女都返早中班,我仲未有機會試,都係睇D師兄玩完分享,8同8888有師兄話都大波,特別8仔,睇相見都大🤣另外爵士668玉兒都好大波,個樣同服務都OK🤤

引用:
原帖由 04329234 於 2023-11-4 17:19 發表 查看引用來源

有無微信?
有無啲場,好似以前英豪咁,著短裙,之後坐大廳可以望住啲女出出入入咁呀?
你要邊個微信,雅軒客服OR爵士668技師🤣
著裙場我都想有,而家淨返入房偷偷換裙就試過🤭

引用:
原帖由 estateman 於 2023-11-4 18:42 發表 查看引用來源
天日去深圳搵雀屎究竟響邊?上網地址響英豪樓下、但去到4樓全関門😵‍💫
結界去左?😵‍💫
你上次應該去錯地方,個入口位我無記錯應該係太平洋同英豪既中間

係呢度😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-5 05:27 發表 查看引用來源
你上次應該去錯地方,個入口位我無記錯應該係太平洋同英豪既中間

係呢度😁
特別風暴消息,朋友話呢個星期深圳夜晚會大風,各位兄弟小心注意😁
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 廣告/SPAM 2023-11-5 22:19

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆