上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.7k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-16 03:13 發表 查看引用來源
呢間聽聞好多技師幫女客人摔碟🤤
早兩日係深圳同客食完宵夜各自散,見時間尚早想去玩又唔知去邊度玩,真係玩到悶悶地,醒起朋友介紹左個技師話幾好,服務態度也好,應該岩我🤤

約好技師馬上出發😎去到個場過得去啦,又唔太差,不過大廳就無咩客,例牌飲杯野食枝煙入房。

抱住帶有希望既心情等技師🤤到技師入黎遠睇都OK,但近睇就一般,身型有衫褲包住就好OK,光豬後有小肚腩,我鐘意瘦底中波或大波多D🤣

按就係咁易啦,都唔會有咩瑕想🤭到做服務即刻互相光豬🤤先漫遊全身,再黎毒龍,技師話同我做真毒龍,我O晒咀,毒龍點分真假🤔做完我又唔覺有咩分別🤣技師問我舒唔舒服,我緊係答舒服安撫下你,答唔舒服一陣咪無心機做服務🤭

做完毒龍技師問我點解唔硬既😅講真,我都玩左咁多年,要硬通常都要到戲玉先硬,普通既前奏對我黎講作用不大😭

之後就轉身玩食雪條,拿,呢下就真係比到反應啦🤣技師笑笑口🤭食左一陣雪條見大家都光豬,叫技師幫我磨下棍,點知技師話唔得,唔識磨😅頂,朋友又話好服務既😤咁我唯有哄下佢教下佢點磨,得左😁

戲玉黎啦,磨下磨下見到技師個樣怪怪地,又磨到窒下窒下咁,攪到我由硬變返軟無MOOD,技師問我點解軟左😅我答佢無感覺,點知佢好大反應話怎會沒感覺,我都高潮來了😅😅我以為佢當我初哥想呃我,邊有咁易高潮🤣點知一摸妹妹,嘩,黃河氾濫濕到嚇親我,咁我就坐係身繼續磨再加埋我條旋風脷,滑下滑下,SIR下SIR下入左條濕滑隧道🤤技師係我耳仔邊呻吟邊說輕一點😋換左個POST就頂唔住要爆😭事後好滿足,可惜技師要回老家休息一段時間,算係標返個尾會🍻
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 重複發帖 2023-11-16 15:21

引用:
原帖由 estateman 於 2023-11-16 08:46 發表 查看引用來源
起機埸刀多基佬?搵locker仔起機?😵‍💫
呢間場係出名玩呢味,我都聽過下傳聞🤭

引用:
原帖由 estateman 於 2023-11-16 08:48 發表 查看引用來源
求介紹求介紹🙏🙏🙏🙏🙏🙏
應承過朋友唔公開,而且呢個係個別技師先有,唔係場有,間場最盡都係去到95

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-11-16 09:15 發表 查看引用來源

羅湖兄標完個技師尾會,攪到佢要番老家休息一段時間咁傷,勁!😄👍🏻
佢一早定左日子返老家,唔關我事🤭🤭🤭

引用:
原帖由 emau1 於 2023-11-16 15:21 發表 查看引用來源
唔建議咁樣
下次唔好啦
好難忍得到🤤雖然條女唔算好正,男人都係衰咸濕😭

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-11-16 15:23 發表 查看引用來源
佢呢D正式係中出即飛
不過係條女即刻飛走咗
我係比條女飛🤣無中出架,咁無道德既野我唔做🤭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-16 16:36 發表 查看引用來源
我係比條女飛🤣無中出架,咁無道德既野我唔做🤭
收到好多師兄PM,但應承左朋友場資訊要保密,因為怕玩陽左串左就唔好🤫

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-11-16 19:25 發表 查看引用來源
我個朋友有早泄, 三分鐘之內出野
好多時技師肯同佢打兩次飛機
三分鐘又真係幾快😂

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-11-18 08:21 發表 查看引用來源

師兄,囡囡俾得你sir入,相信你都唔係第一個。
最緊要玩得安全、放心!
是的,不過真係好難忍😂

引用:
原帖由 youhateme 於 2023-11-19 05:01 發表 查看引用來源
剛剛試咗雅軒9999,指數爆登,應22-25
肥唔肥,睇相好似有少少肥,但感覺後生,仲要爆登指數,估佢唔到,恭喜恭喜🤭我有幾個相試都未得閒去試,經理話有新茶叫我品嚐😁呢間野真係幾用心去改善😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆