上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.7k

引用:
原帖由 emau1 於 2023-12-11 17:18 發表 查看引用來源
我唔制
冇得互動

冇得服務jc
係囉,無得還拖😤

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-12-11 17:56 發表 查看引用來源

師兄,150大堂升空好抵喎!仲平過之前我喺性泉個價😱😁👍
睇你去到點玩,如果你有入房玩再加大堂鬆腿放煙花就幾抵既,如果你淨係玩鬆腿放煙花佢要加150淨桑費即係59+150+150,都要359,呢150淨桑送5個大堂,唔包鬆腿,小費,所以一係有入房,一係做多幾個大堂,咁就化算,淨鬆腿就唔係咁抵

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-12-12 08:41 發表 查看引用來源

都係爵士?
係啊,呢間野D美容師好狂的,我怕怕🤭

引用:
原帖由 estateman 於 2023-12-12 08:53 發表 查看引用來源
爵士部份劣L妓C糸全條褲除泥劣😝
師兄,應該岩你玩啦,我真唔係好岩,太刺激了,接受唔到🤣

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-12-12 23:56 發表 查看引用來源

應該有條毛巾遮一下掛,唔會咁open大庭廣眾玩賓周下話?
無野遮下就大件事了🤭但就算有野遮都唔自在🙈

引用:
原帖由 estateman 於 2023-12-14 14:49 發表 查看引用來源
疫前有個約35好好吊
又多水、乃西乃到成口刀糸好興奮
囡話中出要做佢老公⋯😵‍💫
玩到出外面師兄都算勁🤣爵士鬆腿應該都滿足唔到你想要既刺激🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-12-15 12:57 發表 查看引用來源
山上野戰~街後巷~車震~樓梯~隨時隨地就地正法🤗年輕時全在香港玩過,反而深圳沒有試過,疫情前玩年輕技師多,現在修心養性😂😋男子漢什麼也要試試😋幾星期冇上你們吹得好精彩👏 ...
野戰,後巷,車震,樓梯。。聽到都覺得好刺激🤤

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-18 04:18 發表 查看引用來源
野戰,後巷,車震,樓梯。。聽到都覺得好刺激🤤
星期六天氣轉冷,諗住咁凍應該會少左人出門,點知去到羅湖關口人多到爆😭

排左幾個字先過到關,最近愛上左去文錦水會,多謝YOUHATEME師兄介紹呢間場同技師,係呢度我有少少搵返以前係陽光既感覺🤭

地點有少少偏,近文錦關口,但其實又唔係話好遠,而且關口有專車接送😁

沖完涼出大廳都多多地人,見到大堂技師工衣好似校服咁加埋對黑絲真吸睛🤤

約好技師例牌食枝事前煙飲杯野就入房搵女女取暖😎

女女真係越望越靚女,又好傾,先黎按下全身,但真係按得算耐下,比起出面果D求其按幾下真係無得比,雖然按工唔算好好,但都用心,值得讚👍

P2過程都係咁上下,92場唔好想太多🤣今次出完野連出去洗手偷下鐘都無,直接係房用水洗手洗完繼續同我按同傾偈,唔通想見我耐D🤭幻想下好了😂時間雖然好短,但成個過程好開心,真係傾到唔捨得離開🙈
死火了,我驚我搵多佢幾次會沉船🤣🤣

出房後係大廳已經聽到有兩位哥哥仔要點佢,真受歡迎,我醫醫肚先,叫個麵食下,食飽後叫個黑絲學生妹黎做過大堂先🤤接下頭肩,手勢都OK,簽80小費放行,下次叫佢坐上我大脾按下手先,順便玩下佢對黑絲🤤時候都唔早,開心返歸,提早同前台講左要車去皇崗口岸,慳返40人仔的士錢🤭埋單570港幣,用港幣埋單兑95,正👍
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 惡意灌水 2023-12-18 11:53

引用:
原帖由 estateman 於 2023-12-18 08:43 發表 查看引用來源
有冇大堂劣出C兄?😝😝😝
唔知呢間D大堂技師打唔打出🤭但有鬆腿項目😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-12-18 11:52 發表 查看引用來源
羅湖師兄
你呢輪鍾意呢度去嗰度去喎

好耐冇見你去時光水會你嘅主場喎
時光早排玩得太串,成日成為檢查目標,加上男人都係花心,深圳咁大個森林,緊係要周圍試下🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆