上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
169  278.6k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-3 15:47 發表 查看引用來源
玩多D,玩埋我個份,上次去澳門輸大左,黎緊呢兩個月要CUT返D北上次數😭
玩左乜

百家樂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-18 09:38 發表 查看引用來源
罗湖師兄近期你小上吹水,因留港澳消费?深圳骨埸好多太平盛世,幾间休業,其它人山人海, 水洩不通 ,真係劲😁👍,我和客人也感受祖国按摩人才 人才鼎盛 高手林立💪👍😁大家再戰深圳💪 ...
jc
簡直係供不應求

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-19 14:15 發表 查看引用來源
最近比較多約會所以少左時間上黎睇資訊🤭早幾日又比靚女拉左去連打兩日通宵牌,因為嚴打佢D朋友無工開搵我黎搞飛🥲又同朋友吃海鮮,今晚同朋友又話要過馬交報仇玩兩三日😂而家有時間北上都係飲飲食食,我唔會去揼骨,正邪都 ...
正邪不兩立哦

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-26 05:28 發表 查看引用來源
尋晚去左向西間探唐食宵夜,D生蚝又幾好,有少少蚝既鮮甜,呢間燒烤都OK,如果係會員都抵食,有好多會員做特價😁

食飽行去皇室睇下開返未,見到門口有守衛🙈

不過裡面仍然係關左未開返,睇怕都要過多幾日!

去完澳門又北 ...
你香港主場係邊間呀
我香港主場係 搵沙

同埋 鴨仔湖

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-26 14:52 發表 查看引用來源
我香港鐘意去帝都,不過好多怪獸,我只會搵相好多,淨按可能會去龍濤閣,貪佢個場企企理理又多野食,都係6百多埋單,用黎HEA下當正場玩都可以,出火就唔係咁好,老人院黎,怕怕🤭 ...
謝羅湖c兄資料

600幾埋單
即係一律收費?
唔洗問:比師父幾多代資?

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-8-3 08:49 發表 查看引用來源

唔水去喇. 尋日俾相熟坤左.
趁BB返老家賀壽, 問下相熟采耳做面按身, 3點到九記. 佢話有上班.
2點幾佢微我話3點去湖貝等, 佢未起身. 問多幾問, 佢話放假上佢屋企.
原來被放假3天, 星期六先可以返工.
我話冇第二個 ...
深尾點呢
上佢屋企,應該
先喺便利店
買當當先,上去

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-8-4 09:04 發表 查看引用來源
冇機油, JC知我成日去K搵小姐姐, 佢問我包包內有冇兔兔. 我話冇, 叫佢去買.
我訓左一陣, 佢真係買番黎.
俾家用問佢收幾多. 佢話唔知呀. 我話平時佢收我小費400, 咁加埋地方租金, 俾600佢啦.
佢即係話800啦. ...
華,800
sam哥你真係執到了,咁平

同埋,佢一定唔係成日接客的
佢都唔知市價

你一定要返食佢呀

話時話
d表現,服務
得唔得

唔得都冇所謂啦,咁抵
同埋,你得,米得law

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-8 05:22 發表 查看引用來源
今日見好返D又忍唔住出去玩,不過唔想去咁遠無去深圳,去左沙田玩,貪佢夠近開車10分鐘到🤭

今日目的地🤣呢間野同佐敦間龍仔同集團,諗住夜晚晚桑拿場應該無咩人,點知去度話無技師要等一粒鐘🥲反正都黎左,是但啦沖個 ...
578 ........

搵食艱難

就算578 2
平均分比個場同jc

每邊都係收唔夠300
重要出埋杯麵添生果甜品,添

引用:
原帖由 estateman 於 2023-8-17 12:48 發表 查看引用來源
有冇開大㗎?或者環保吹6 9?

佐敦大把
差唔多間間都係

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-8-19 21:49 發表 查看引用來源
我去佐敦金佳麗夜總會, D囡仲老過我阿媽
金佳麗好似係 k壓來的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆