上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
104  278.6k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-27 09:47 發表 查看引用來源

平安小馬20號在朋友圈發信息話公司暫停營業裝修
真的装修,有裝修片公佈看,從來未試過冇停過查嚴👏💪😂 太细间桑拿不要去就真😆

附件

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-27 15:25 發表 查看引用來源
唔係爆水喉係真裝修都好D🤭
冇乜所謂,平安從來未試過冇查房,冇去N年,四大賤人其中三件你估吾到?😂佢地成日走出來 九吹wow😂😆

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-27 20:34 發表 查看引用來源

講起平安就想起靚靚主任Ellie
飲得杯落👍🫣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-8 05:22 發表 查看引用來源
今日見好返D又忍唔住出去玩,不過唔想去咁遠無去深圳,去左沙田玩,貪佢夠近開車10分鐘到🤭

今日目的地🤣呢間野同佐敦間龍仔同集團,諗住夜晚晚桑拿場應該無咩人,點知去度話無技師要等一粒鐘🥲反正都黎左,是但啦沖個 ...
六百元点也扺,最多蒙頭上陣😆😂

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-8-9 11:14 發表 查看引用來源

對我嚟講,40樓下都係後生女啦!😆
OH MY GOD

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-8-9 13:29 發表 查看引用來源

哈哈哈,不過盡量都要避開,始終都係消費者嘛!越嫰越好😋
見到大妈己想嘔,重比佢搅支巴,真係當 畀鬼責😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-10 17:01 發表 查看引用來源
同佐敦邊間比,如果同龍仔比龍仔新好多,龍仔以場環境黎講係佐敦中小場算係咁,不過龍仔技師就。。。真係幾差下🤭
聽客人說以前快樂分蘭浴好本地多美少女?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-18 03:50 發表 查看引用來源
病完後呢排好鬼忙,都唔得閒上黎吹吹水,經濟唔好境變相益左我多左D客😂

星期日同班老友晨咁早就跑長途番惠州食海鮮,假期都幾多人,不過都還可以,食完海鮮執埋手尾返深圳打邊爐,嘩,吊啊,多人到痴線,好彩早左去,深圳而家做食真係 ...
羅湖師兄大媽技師開大可醫風濕

引用:
原帖由 estateman 於 2023-8-19 11:36 發表 查看引用來源
之前試過一囡房黑到睇吾到
囡又環吹6 9加大車
埋單走見到有囡行出黎
巧𠄌老約48仲要巧樣衰😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
睇你文字也想反胃作嘔,真係不敢想象當時的你什么感觉🙄

罗湖師兄主埸又冇再上😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆