上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.4k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-2 03:38 發表 查看引用來源
今日假期最後一日,應該好多師兄回港😁

有無師兄知道呢條時光女女有何特別之處,聽聞長期約滿🤔

回覆 581# 羅湖之友 的帖子

最鍾意黑絲 真係0抵抗力

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2-5-2023 03:42 發表 查看引用來源

有無師兄知道呢條時光女女有何特別之處,聽聞長期約滿🤔
可能有全套服務
當年100號也是红爆

引用:
原帖由 chan13 於 2023-5-2 12:00 發表 查看引用來源
最鍾意黑絲 真係0抵抗力
我鐘意短裙多D🤤

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-2 12:21 發表 查看引用來源
可能有全套服務
當年100號也是红爆
真係要問下試過的師兄

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-2 19:05 發表 查看引用來源
我鐘意短裙多D🤤
我都係,最好加埋白白滑滑長腿就更加正

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-2 20:16 發表 查看引用來源

我都係,最好加埋白白滑滑長腿就更加正
白滑長腿同短裙是必需的,缺一不可🤣
師兄,陽仔開返,有無落去打個圈😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-2 23:22 發表 查看引用來源
呢兩晚一閉上眼就諗起酒店頂班馬😤掛佢掛到細佬都硬埋,要上去解決一下慾火🤣

今晚無約朋友亦無朋友約,單嫖獨賭😆目的地繼續係上次既。。。。

無錯,又係最動人既時光😁記得上次條女技術好,完成PART 2係真係成個人都爽晒🤤所以今晚搵返佢,雖然唔係靚女同幼幼,但我BUY既係服務同身型,通關後去揼骨PART2最好技術暫時只得佢🤤如果有其它師兄想試可以信息我,我覺得呢個技師係值得介紹👍

揼完之後咩慾火都熄滅晒,成個人爽晒,今晚獨自去偷歡,唔出去食宵夜,個場淨係得麵食😅好又一餐,唔好又一餐,照食🤣

個麵賣相麻麻,但都可以接受,大細佬都食飽就返歸🤭回程時上左架仆街的士,一路揸一路釣魚,幾次係公路差D撞車,我大叫了幾次,差D返唔到黎同師兄們報告,幸好最後平安到站🍻🍻

引用:
原帖由 羅湖之友 於 3-5-2023 06:07 發表 查看引用來源
呢兩晚一閉上眼就諗起酒店頂班馬😤掛佢掛到細佬都硬埋,要上去解決一下慾火🤣

今晚無約朋友亦無朋友約,單嫖獨賭😆目的地繼續係上次既。。。。

無錯,又係最動人既時光😁記得上次條女技術好,完成PART  ...
晚上包車會安全的

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-2 23:22 發表 查看引用來源
沒有,這星期不上去怕人多過關,下星期搵日上去陽仔打個圈.你去過陽仔嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆