上一頁下一頁
發新話題

終於 見面 攪掂 (無乜相)(更新1/3)

收藏  |  訂閱
146  79.6k

終於 見面 攪掂 (無乜相)(更新1/3)

是咁的,網絡世界能夠比我遇到一位師姐,都係一種緣份,望穿秋水,終於有機會比我見面。順帶一提,雖然平時傾計都傾得露哂骨咁,不過都唔會一見面就上房既。

諗住好好珍惜今次機會,但又唔好太過進取,所以,先約見面食飯,比對方睇下我合唔合佢眼緣,如果對方見完我個貓樣,覺得我合眼緣就最理想,唔合就無哂幻想。

我揀左旺角,交通方便,人流多,四通八達,希望師姐唔洗咁擔心會比熟人撞到,就算撞到,旺角都多籍口解釋到。同时,都希望食飯時環境好D,所以揀左去朗豪坊頂樓一間餐廳。

約左閒日食early lunch,一嚟比較少人,二嚟大家可以瞞住咁出嚟食,三嚟若果岩feel又有時間,可以去朗豪酒店。我已經帶定清潔消毒野,去酒店的話可以用,仲有準備埋浴帽浴鹽橡筋扎頭髮等等。約左12點,我早到搵定位坐低,再MSG佢我坐既位置,然後講埋自己既衣著佢知,咁可以比佢從遠距離望一望我先,萬一最唔想發生既,就係我個樣完全唔合佢眼緣,咁佢都可以轉身就走。

(忙,要做野先)

本帖最近評分記錄

???????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-23 16:12 發表 查看引用來源

唔係食緊茶記C9既咩?師兄真係多情種,食early lunch先容易比人發現。最好就係大家都放假食早餐,有下文都有兩三個鐘時間任你玩,中午就照常番工。 ...
我地生活圈,閒日請假去early lunch先安全,5點幾前走,好似平時放工咁。

引用:
原帖由 Sennn 於 2023-2-23 16:55 發表 查看引用來源

我地生活圈,閒日請假去early lunch先安全,5點幾前走,好似平時放工咁。
成日唔係公司好危險,老虎打電話去公司同事唔生性話你放假水洗都唔清。危險活動最好上午做,下午番公司做埋啲野,老細又唔覺你放假,老虎又見你收工乖乖地番屋企,係成功偷食男士必然套路。
師兄快啲講下呢隻飛來蜢。。。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-23 17:00 發表 查看引用來源

成日唔係公司好危險,老虎打電話去公司同事唔生性話你放假水洗都唔清。危險活動最好上午做,下午番公司做埋啲野,老細又唔覺你放假,老虎又見你收工乖乖地番屋企,係成功偷食男士必然套路。
師兄快啲講下呢隻飛來蜢。。。 ...
職場規矩第一條,唔好比老婆同你公司同事有任何接觸,否則後患無窮

???????

C兄 真性福 !!!!!

引用:
原帖由 kinkyb 於 2023-2-23 17:45 發表 查看引用來源

職場規矩第一條,唔好比老婆同你公司同事有任何接觸,否則後患無窮
一定係.

係到識定app識????

車,唔合眼緣,食餐飯駛死咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆