…………

收藏  |  訂閱
27  2.7k

回覆 10# 咸濕褓姆賤嬰兒 的帖子

苦悶。錢唔會好多,叫唔太大憂,時間,就真是唔多。夫妻生活不如意。失去甜蜜感覺,起初只是想搵人食吓飯咁,或是搵人吹吓水。所以至想搵吓「朋友」。所以中招。
後來在其他交友apps識咗人妻P,  叫約到出嚟,食吓飯,我會同佢做節,佢好開心。佢唔貪心,我最貴都是送3幾千蚊嘅禮物比佢。現時的消費券比哂佢。當然,麻甩佬都J痕,我同佢攬住瞓,短聚,大家都開心。佢個仔世事,我話借住20個比佢,佢say no, 寧願自己搵銀行。
之後又識到人妻J, 同佢一齊有老婆感覺,佢知我喜歡絲襪、高跟鞋、吊帶睡衣,佢會滿足我。可惜我要走。我對佢都唔孤寒。我哋會去睇日落。會去愉景灣睇教堂。我離港前,佢會陪我拜老豆。

,,,,,,,

回覆 12# 咸濕褓姆賤嬰兒 的帖子

好似是負8,現在是2月25日下午15:06。
你有個生活伙伴好好了。我同嗰2個soulmate叫physically 分開咗。人妻P仲會同我whatsapp。我都好樂意比晒消費券佢用。

人妻J就唔回我whatsapp,可能我令佢不斷失望,佢好想我返香港睇佢,疫情期間,搵隔離酒店煩,現在就撞返工,同埋未想亂用錢住,因為我要預留15萬鎊比2個女讀大學。佢知我有痛風問題,佢有朋友由英國回港,佢打電話比我,我冇諗過會咁興奮,咁雀躍去接佢個電話。我同佢一齊時都有拍少少片,現在只可以用嚟打吓飛機,佢仲比咗對黑絲,睡衣同底底我留念。
我好掛住佢。我唔易流淚,不過現在有。

同老虎差不多冇野講,可能是雙方語氣問題,佢係我第一女人,我係佢第一個男人,佢同我生咗3件,都唔知現在是甚麼關係?在香港最後嗰10年,我有3次自殺念頭,有2次同老虎有關,唔好大事,唔好帽事,總之係做緊夾心,感覺好煩,想一死了之。
係呢道好羨慕師兄們的性福,所以都想搵性福,不自覺中「網上情緣」。奇實,我係求性或是求愛?之後,用錢買吧,我只求女女或者是EE肯著件吊帶睡衣陪我瞓一陣。只求間唔中有女女同我食一餐。

,,,,,,,,

引用:
原帖由 1tillasing 於 2023-2-25 23:19 發表 查看引用來源
好似是負8,現在是2月25日下午15:06。
你有個生活伙伴好好了。我同嗰2個soulmate叫physically 分開咗。人妻P仲會同我whatsapp。我都好樂意比晒消費券佢用。

人妻J就唔回我whatsapp,可能我令佢不斷失望,佢好想我返香港睇 ...
人生成就解鎖, ching 係同時同兩個人妻一齊?

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-26 09:02 發表 查看引用來源

師兄要諗辦法同老虎關係和好,除非你同佢離婚,否則佢就係陪你終老既人,sp真係人生過客,始終各有各路,保持朋友關係大時大節問候一下,送下禮,知道佢生活好已滿足,無必要私有。你明我講咩。 ...
我唸佢唔會用sp 去形容2位人妻, 但好認同ching 講既野, 同老婆修補關係, 同知對方生活好已足夠. 私有化,會產生好多問題

,,,,,,

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-26 20:22 發表 查看引用來源

同得佢去拜山都不只性滿足。
幫手抬燒豬.  

,,,,,,,

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-27 11:43 發表 查看引用來源

半個家人有燒豬食,但人妻有老公食兩家茶禮唔係好啱數。
搵食艱難, 走兩場睇開啲, 抬燒豬要用力.

前往最後回覆