上一頁下一頁
發新話題

深圳友誼

收藏  |  訂閱
85  29.6k

深圳友誼

友誼, 大堂採耳師超靚

新一代, 大量靚女入行, 大堂按肩技師, 採耳技師

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-2-25 07:10 發表 查看引用來源
友誼, 大堂採耳師超靚
聽聞友誼轉了老闆,現老闆係黃金水匯老闆.
搵日去試下採耳妹妹,有冇好介紹

估唔到友誼重可以生存到衣家

呢間好似係正骨場離的
是嗎

尋日去左申淫坐, 大堂采耳妹又後生又靚. 之後入房香芬, 整左件肥媽
不過好力, 按得C服.   228人仔100分鐘, 最少要簽100小費, 送大堂采耳又要最少50小費.
我一共簽左230小費, 香芬228, 加廿蚊locker仔. 478落樓, 冇起機. 肥媽話以前上5樓有.
美容部招緊JS, 就開喎.
大堂見有女士, 亦有小孩. 可能要自己問經理偷偷上一層.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-27 08:39 發表 查看引用來源
尋日去左申淫坐, 大堂采耳妹又後生又靚. 之後入房香芬, 整左件肥媽
不過好力, 按得C服.   228人仔100分鐘, 最少要簽100小費, 送大堂采耳又要最少50小費.
我一共簽左230小費, 香芬228, 加廿蚊locker仔. 478落 ...
sam 哥
東方怪泉  冇左了

你係米搵  身痕坐  做你主場呢
華,你比 230 小費突左咁多

身痕坐  是我的主場泥的
我鍾意佢地方夠乾凈
我以前既相熟,佢按得我好舒服

回覆 6# emau1 的帖子

邪嗎?
呻淫座?週末可以在房訓?
芙蓉超多人吾使旨意
大堂刀滿晒

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-27 22:58 發表 查看引用來源
sam 哥
東方怪泉  冇左了

你係米搵  身痕坐  做你主場呢
華,你比 230 小費突左咁多

身痕坐  是我的主場泥的
我鍾意佢地方夠乾凈
我以前既相熟,佢按得我好舒服 ...
東方可能重開. 星期日見酒店有紅字起門頂顯示招技C. 下次去望下乜料.
小費最少要50+100. 見采耳妹咁好心機, 又C服簽高兩格咯, 最高係100.
推油又係好力水, 又簽第二高果格, 150.
相比低消多80蚊又唔算好多.

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-28 12:40 發表 查看引用來源
邪嗎?
呻淫座?週末可以在房訓?
芙蓉超多人吾使旨意
大堂刀滿晒
我星期日中午上, 好多人起房過夜, 所以入房推油都搵左好多間房先有位. 多數未執好房. 人手不足.
大堂都有人訓覺. 我估星期六都勁多人過夜.

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-2-25 07:10 發表 查看引用來源
友誼, 大堂採耳師超靚
今日下午去了友誼,在大堂見到幾個採耳師都後生同幾靚下.
點了一個採耳,手藝都幾好.之後找了個美容師做了個326推油,原來可以鬼鼠機.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆