上一頁下一頁
發新話題

深圳友誼

收藏  |  訂閱
85  29.7k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-1 23:00 發表 查看引用來源

今日下午去了友誼,在大堂見到幾個採耳師都後生同幾靚下.
點了一個採耳,手藝都幾好.之後找了個美容師做了個326推油,原來可以鬼鼠機.
鬼鼠機收費比幾多?

開價300,最後200成交補充一下,友誼送二個大堂項目但不包採耳.採耳要收費的.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-2 08:48 發表 查看引用來源
開價300,最後200成交補充一下,友誼送二個大堂項目但不包採耳.採耳要收費的.
鬼樹有冇包咬~揸~乃佢奶頭?淨隔衫揸?多乜都冇,2百大洋好五扺😂同香港40歲床尾大媽冇分別😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-2 09:15 發表 查看引用來源
鬼樹有冇包咬~揸~乃佢奶頭?淨隔衫揸?多乜都冇,2百大洋好五扺😂同香港40歲床尾大媽冇分別😂
只有揸波波.
同香港40歲床尾大媽有分別,分別係呢個美容師係後生靚女,唔係都唔會搵佢做推油.不過冇下次.呢個價錢去平安水會好過

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-2 10:16 發表 查看引用來源

只有揸波波.
同香港40歲床尾大媽有分別,分別係呢個美容師係後生靚女,唔係都唔會搵佢做推油.不過冇下次.呢個價錢去平安水會好過
五百元以內在深圳可以玩25歲以下又青春又美麗技C,如果你靓仔,氹点佢,又可能 請你食蛋撻你又 請返佢食 腸仔包,真係超值💪💯美容妹又貴又扮野邊值呢D價😂佢地地生意就走返去做技師😏

回覆 14# ngtungsee 的帖子

請問師兄記唔記得技師號碼呢

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-2 10:16 發表 查看引用來源

只有揸波波.
師兄,平安而家咩價位同幾多分鐘🤣

引用:
原帖由 aimarcm4 於 2023-3-2 15:59 發表 查看引用來源
請問師兄記唔記得技師號碼呢
唔記得囉,走時佢有講工號但我無心聽因唔會再搵

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-2 16:31 發表 查看引用來源

師兄,平安而家咩價位同幾多分鐘🤣
平安通關後沒去過.昨日原本諗住去平安,但同朋友在國貿吃完午飯後就行咗去友誼.

聽聞平安好似五百多

回覆 19# ngtungsee 的帖子

平安邊個地鐵站近??.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆