上一頁下一頁
發新話題

深圳友誼

收藏  |  訂閱
85  29.6k

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-4 17:19 發表 查看引用來源
比曬$好危危乎⋯⋯信吾過
充卡當然要看那間場,大場唔怕充卡.疫情前都有在幾間場充卡,覺得充卡方便啲又有優惠.
月亮灣老牌場,客也多,生意唔錯,斷估唔會聲都唔聲咁就接埋卦.而且所充的錢又不算多.每次去搵兩三個採耳妹妹上樓唱K都用兩三千.所以充5千去兩三次就用完.

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-4 21:18 發表 查看引用來源
餐食餐清穩陣、大陸一個政策除時執
邪骨場就唔會充卡啦,真係隨時變為正骨場或執埋.
正骨大場就應該唔會咁易執.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-4 21:35 發表 查看引用來源

充卡當然要看那間場,大場唔怕充卡.疫情前都有在幾間場充卡,覺得充卡方便啲又有優惠.
月亮灣老牌場,客也多,生意唔錯,斷估唔會聲都唔聲咁就接埋卦.而且所充的錢又不算多.每次去搵兩三個採耳妹妹上樓唱K都用兩三千.所 ...
我講我的經驗, 之前去開水都, 成日去花費多, 被短裙黑絲營銷推銷買卡, 貪優惠多, 最後果次
卡未用完, 重有幾千銀, 水都就執九咗笠.

幫佢買卡條仆街妹, 知道公司有問題無叫我去退卡, 係朋友同我講, 原來水都會叫營銷通知客

人, 可以退卡攞返錢, 但只得一個星期同埋無公開, 係要賣卡畀你個營銷幫你搞, 條仆街妹過咗

海就關人撚事!

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-3-4 22:07 發表 查看引用來源

我講我的經驗, 之前去開水都, 成日去花費多, 被短裙黑絲營銷推銷買卡, 貪優惠多, 最後果次
卡未用完, 重有幾千銀, 水都就執九咗笠.

幫佢買卡條仆街妹, 知道公司有問題無叫我去退卡, 係朋友同我講, 原來水都會叫 ...
水都算係一線大場啊

回覆 43# hopyu 的帖子

水都以前都去過,鬆腿出哂名.結業原因據聞係租約期滿業主唔續約.水都公司有良心,叫營銷通知客退卡攞返錢,只不過兄你遇到個無良營銷所以有損失.

在櫃桶底搵返D證物, upload上黎, 費事被人懷疑吹水

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-4 22:44 發表 查看引用來源
水都以前都去過,鬆腿出哂名.結業原因據聞係租約期滿業主唔續約.水都公司有良心,叫營銷通知客退卡攞返錢,只不過兄你遇到個無良營銷所以有損失.
水都當年係冇俾租超過一年,業主迫住要收返。

回覆 47# voking 的帖子

水都是否之前disco位置?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-4 17:18 發表 查看引用來源
你享受過鬆腿妓C劣L服務就想60人打發佢走、?
我週日去芙容妓C劣我L時就問我泥個未
疫情前我係大堂放煙花都係簽100小費😁

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-4 21:35 發表 查看引用來源

月亮灣老牌場,客也多,生意唔錯,斷估唔會聲都唔聲咁就接埋卦.而且所充的錢又不算多.每次去搵兩三個採耳妹妹上樓唱K都用兩三千.所 ...
我而家都唔敢充卡,以前係皇室充左一雞,唔駛半個月玩晒,一充左就有心癮想去玩🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆