深圳友誼

收藏  |  訂閱
21  29.7k

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-2-25 07:10 發表 查看引用來源
友誼, 大堂採耳師超靚
聽聞友誼轉了老闆,現老闆係黃金水匯老闆.
搵日去試下採耳妹妹,有冇好介紹

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-2-25 07:10 發表 查看引用來源
友誼, 大堂採耳師超靚
今日下午去了友誼,在大堂見到幾個採耳師都後生同幾靚下.
點了一個採耳,手藝都幾好.之後找了個美容師做了個326推油,原來可以鬼鼠機.

開價300,最後200成交補充一下,友誼送二個大堂項目但不包採耳.採耳要收費的.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-2 09:15 發表 查看引用來源
鬼樹有冇包咬~揸~乃佢奶頭?淨隔衫揸?多乜都冇,2百大洋好五扺😂同香港40歲床尾大媽冇分別😂
只有揸波波.
同香港40歲床尾大媽有分別,分別係呢個美容師係後生靚女,唔係都唔會搵佢做推油.不過冇下次.呢個價錢去平安水會好過

引用:
原帖由 aimarcm4 於 2023-3-2 15:59 發表 查看引用來源
請問師兄記唔記得技師號碼呢
唔記得囉,走時佢有講工號但我無心聽因唔會再搵

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-2 16:31 發表 查看引用來源

師兄,平安而家咩價位同幾多分鐘🤣
平安通關後沒去過.昨日原本諗住去平安,但同朋友在國貿吃完午飯後就行咗去友誼.

聽聞平安好似五百多

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-2 18:49 發表 查看引用來源
平安邊個地鐵站近??.
如我無記錯好似係崗廈北站,A出口(可以看指示牌平安國際酒店). 出了車站還要行幾分鐘左右才到 .唔識路可能迷路.
我多數在羅湖打的去,大約30元.走時就行去地鐵站.

回覆 23# estateman 的帖子

現在唔知,但睇V7喲技師相都好似中女多聽聞要5百多

回覆 25# estateman 的帖子

月亮灣大堂技師都好多後生女.
友誼班採耳妹妹同太平洋啲採耳妹妹有得比.

回覆 28# estateman 的帖子

月亮灣有個香薰鬆腿,上次在大堂按腳時望到隔離位個師兄做緊香薰鬆腿,毛布蓋住下面技師對手放哂入去係咁劣.有冇劏蛇就唔知囉.大堂太多人,週時坐無虛設.我就唔多慣在此環境下做香薰鬆腿.仲有趣就係我望下個技師佢竟然望住我陰陰咀笑.在前台買單充卡時,個女經理問我冇做香薰鬆腿呀,送的?我就話香薰鬆腿技師全部上哂鐘.下次再去如果大堂有多啲吉位都會試下香薰鬆腿

前往最後回覆