深圳友誼

收藏  |  訂閱
21  29.8k

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 13:14 發表 查看引用來源
月亮灣按摩送鬆腿正啊
要充卡5000做會員才有得送香薰鬆腿. 充5000送1000,等如8拆收費再加每次一個香薰鬆腿.應該化算卦

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 19:01 發表 查看引用來源
要充卡先有得送鬆腿, 有鬼用咩
呢個世界無免費午餐的.唔充卡咪俾鐘錢囉.
覺得唔值咪唔充囉,個場又冇迫啲客一定要充卡才可做香薰鬆腿

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-4 17:19 發表 查看引用來源
比曬$好危危乎⋯⋯信吾過
充卡當然要看那間場,大場唔怕充卡.疫情前都有在幾間場充卡,覺得充卡方便啲又有優惠.
月亮灣老牌場,客也多,生意唔錯,斷估唔會聲都唔聲咁就接埋卦.而且所充的錢又不算多.每次去搵兩三個採耳妹妹上樓唱K都用兩三千.所以充5千去兩三次就用完.

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-4 21:18 發表 查看引用來源
餐食餐清穩陣、大陸一個政策除時執
邪骨場就唔會充卡啦,真係隨時變為正骨場或執埋.
正骨大場就應該唔會咁易執.

回覆 43# hopyu 的帖子

水都以前都去過,鬆腿出哂名.結業原因據聞係租約期滿業主唔續約.水都公司有良心,叫營銷通知客退卡攞返錢,只不過兄你遇到個無良營銷所以有損失.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 07:43 發表 查看引用來源
師兄同我一樣喜歡唱歌同賣中出去玩,你係大豪客,你一定受女歡迎。👍💪
絕對唔係大豪客,只不過上去玩最緊要玩得開心.自己開心時囡囡又開心,何樂而不為

回覆 53# 九哥哥 的帖子

還沒,通關後只上去過三次,仍在尋找中

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-18 22:43 發表 查看引用來源
是美容師嗎?做什麼項目
搵美容師入房做個鬼鼠推油項目

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-23 12:07 發表 查看引用來源
師兄👍等你報告呀,想知技師衣著
友誼美容師著長褲的. 機油費200

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-23 22:00 發表 查看引用來源
褲既話興趣大減,有冇邊間場美容師著裙?
有師兄話英豪水會啲美容師著裙喎

前往最後回覆