深圳友誼

收藏  |  訂閱
7  29.7k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-2 08:48 發表 查看引用來源
開價300,最後200成交補充一下,友誼送二個大堂項目但不包採耳.採耳要收費的.
鬼樹有冇包咬~揸~乃佢奶頭?淨隔衫揸?多乜都冇,2百大洋好五扺😂同香港40歲床尾大媽冇分別😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-2 10:16 發表 查看引用來源

只有揸波波.
同香港40歲床尾大媽有分別,分別係呢個美容師係後生靚女,唔係都唔會搵佢做推油.不過冇下次.呢個價錢去平安水會好過
五百元以內在深圳可以玩25歲以下又青春又美麗技C,如果你靓仔,氹点佢,又可能 請你食蛋撻你又 請返佢食 腸仔包,真係超值💪💯美容妹又貴又扮野邊值呢D價😂佢地地生意就走返去做技師😏

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-4 17:18 發表 查看引用來源
你享受過鬆腿妓C劣L服務就想60人打發佢走、?
我週日去芙容妓C劣我L時就問我泥個未
六十元好大😂😂😂😂《送脆妹》吾斬到你一頸血五同你淨劣L😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-4 21:35 發表 查看引用來源

充卡當然要看那間場,大場唔怕充卡.疫情前都有在幾間場充卡,覺得充卡方便啲又有優惠.
月亮灣老牌場,客也多,生意唔錯,斷估唔會聲都唔聲咁就接埋卦.而且所充的錢又不算多.每次去搵兩三個採耳妹妹上樓唱K都用兩三千.所 ...
師兄同我一樣喜歡唱歌同賣中出去玩,你係大豪客,你一定受女歡迎。👍💪

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-5 10:05 發表 查看引用來源

絕對唔係大豪客,只不過上去玩最緊要玩得開心.自己開心時囡囡又開心,何樂而不為
對~我的格言👍最近嘆左边件難忘忘女?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-20 10:08 發表 查看引用來源

英豪美容C妹妹穿短裙
方便你巢佢😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-20 10:08 發表 查看引用來源

英豪美容C妹妹穿短裙
方便你巢佢😂可以直接约佢唱K歌,喝多順手入房玩,以前我唱K歌D朋友也是这样玩😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-24 22:16 發表 查看引用來源

早兩星期去英豪
大堂美容妹
著短裙
我其中一個千依百順舊相好在英豪,未找佢,費事走吾甩😊

前往最後回覆