芙仔

收藏  |  訂閱
37  71.8k

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-2-26 10:19 發表 查看引用來源
芙仔只在(車立)入面有水牌, 好似5~6樓, 3年無去唔記得幾樓

依度有最新包膠同價錢, 好似話人仔475, 未計大堂兩粒小費,

炒埋一碟, 應該5舊幾人仔~~~ ...
乜唔係3樓咩?多年冇去,我都唔太肯定!

曾幾何時芙蓉提成比其他桑拿高一截,吸引唔少高質靚女技師,完全冇扒供應,花多眼亂真係唔知揀邊個好。😆嗰時芙蓉同京鵬各領風騷,D囡都以入到呢兩間做而自豪,講俾人知都馨香D!

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-3 11:25 發表 查看引用來源
週日去完超多客、大堂妓C吾錯替我大堂劣雀囡又高又靚
不過疫情前幾年傳出芙蓉變成怪獸集中營,見過某D技師相真係嚇一嚇,而家機司質素ok嗎?

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 12:55 發表 查看引用來源
鐵片果張會員卡仲用唔用得啊
我都有張金碧鐵片咭,但好似唔可以喺芙蓉用,金碧執咗未?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-15 13:02 發表 查看引用來源
的無謂人冇建設但又破坏😁好奇怪😜
芙仔要揾打手做廣告........🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-15 15:35 發表 查看引用來源
我係鑽洞靓抓手😂
'你唔係'在小小的花園裡,挖呀挖呀挖…..'咩?🤣

引用:
原帖由 sl400 於 2023-5-25 12:45 發表 查看引用來源

幾年前有條友walk-in 話搵件紅牌, 部長同佢講要等4-5個鐘, 條友話等喎
呢度網友?不過如果人地得閒又可以有個地方睇吓靚女兼消磨時間都無妨!😆

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-26 07:49 發表 查看引用來源

小部份靚技師只做後生客  
我知嘞!呢個問題你已經係第5次答我!🤣

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-27 08:11 發表 查看引用來源

芙仔大把客, 要做廣告 ?
芙仔的確係唔洗做廣告,但係你成日無里頭推post,一個問題前前後後答咗5次,又真係幾有打手feel,好難唔令人誤會.........當然我知你唔係打手!😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-27 11:54 發表 查看引用來源
佢似芙仔經理多😂✌️不如介紹边D囡囡三通,明sell廣告益大家😂✌️
我绝對相信佢係香港師兄,幾年前佢仲日日上嚟呻,話芙仔技師唔鍾意上佢呢個大叔鐘,連預约都話冇位,只有walk-in去點鐘至上到靚女鐘.......

其他師兄包括我都勸過佢轉塲,唔好專揀後生靚女,出嚟玩唔須要做到咁折墜俾囡歧視..........不過佢堅持要老牛食嫩草,可能而家真係俾佢守得雲開見月明呢!🤣
PS. 佢係有分享芙仔囡囡報告👍🏻

前往最後回覆