芙仔

收藏  |  訂閱
37  71.8k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-30 13:41 發表 查看引用來源
或許纯真師兄樂在其中,吾同享受,喜欢被 虐者歧视角式😂
你又講得啱喎!😄

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-30 22:57 發表 查看引用來源
C兄、乜嘢號碼P M我吖、等我車死佢🤣
仲要揾碌棍班死佢!🤣

引用:
原帖由 AKIJHH 於 2023-6-3 11:19 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 stc77777 於 2023-2-25 07:12 發表 查看引用來源
芙蓉, 大堂按肩技師很多靚女 [/quote 五好玩芺容,按10分鐘就做服務,30分鐘就自動波帶你走,充電線又無得借而家,越做 ...
真懷念當年芙記part 1, 2各45分鐘.....

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-3 11:55 發表 查看引用來源
係,絕對同意
芺仔以前家教十分好,jc唔敢房內瞓覺,唔敢偷鐘,頭pt功夫做到足,pt 2都有時間調吓情,等你身心靈都有所得著
唔好話瞓覺,連瞓低都唔得,部長成日望入房,見到違規就等落鐘後即刻照肺!

引用:
原帖由 AKIJHH 於 2023-6-3 14:02 發表 查看引用來源
服務係好左,但無咩引,30分鐘就搞走你,感覺很無引,變左好似爲打飛機去咩,不如比錢屌西仲好,按都無按
同意,我都寧願好似以前咁!

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-3 23:16 發表 查看引用來源
而家唔知仲有冇jc識指尖漫游,越背式捽雀仔(即係半趴,然後jc從後伸手向前捽jer jer)呢D手工藝
海底撈月呢招富源8仔都有用,不過佢敵唔過疫情,去咗做私约全套.....

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-4 13:30 發表 查看引用來源
是否鍾意跳舞嘅 light purple?
冇錯,就係佢!

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-4 16:37 發表 查看引用來源
當時都係揾過一次,入房就跳舞,搞到我一時間都唔知點做好
之後多數揾腰凌凌,新舊都好有驚喜,而家個就唔知
你唔提起我都唔記得,第一次揾佢,一上鐘突然開音樂跳舞,我O咀之餘都有D老尷!😅

腰凌凌仲有冇喺富源?

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-4 19:29 發表 查看引用來源
😂
玩得最開心嗰個應該已經退咗役😭
再之前個唔知係咪即係而家皇家4條9(應該都唔會失望),定另一個,有時記到亂哂龍,記唔到咁多🤣
而家富源好似未有腰凌凌呢個號
以前富源除咗毛巾差少少,性價比唔錯,又相對安全過其他場好多 ...
唔單止富源,好多塲D毛巾都係睇見唔開胃,仲有就係房冷氣唔夠凍..........不過佢勝在多房到任揀,我見D囡都係搭子彈lift番工放工,應該係鎖咗樓梯出入通道,好人等得lift嚟都已經清塲。

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-5 21:22 發表 查看引用來源
最近去黃家閣仔,發覺鋪床大毛巾好似濕濕地,同帶房講,入尼摸摸,話:是有點潤,出去攞過條大毛巾就咁鋪上面,諗住算,等小姐姐入尼先,點知小姐姐一入房,二話不説就退罩,再拉低我條褲啜兩野,跟住乜都唔記得哂,只好任由擺佈😂 ...
黃家閣仔冇去過,塲同囡ok嗎?

前往最後回覆