芙仔

收藏  |  訂閱
37  71.6k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-3-3 11:54 發表 查看引用來源

不過疫情前幾年傳出芙蓉變成怪獸集中營,見過某D技師相真係嚇一嚇,而家機司質素ok嗎?
人山人海己己告知你技c乜野料😏

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-3-11 13:26 發表 查看引用來源
芙仔 39, 服務態度好, 值得一試
39相片同真人有幾多成似?如果有七成就正👍💪66看照片就應該得得五成?對

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-12 10:59 發表 查看引用來源

要一次充40万,有私人locker,私人浴室,浴衣。班女sell成日搞活動,熱天BBQ,冬天食火煱,我帶過女技师参加。
红門門大師兄這價價錢在大陸玩绝對吾值😂

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-12 15:42 發表 查看引用來源

好多公司A/C,食完飯成班人落去玩,一晚就签幾万。以前有班外圍佬日日下晝係皇室打趸,一個月都要幾皮啦,間中去一次半次果d人係唔會明嘅。
幾皮好小事,我疫情前成日個個星期買全中出去玩,一個月駛幾皮好閒事,只係條女值吾值,玩得開吾開心~舒吾舒服💪👏✌️玩女平有平玩~貴有貴玩😏

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-13 11:49 發表 查看引用來源

嘩、C兄好富貴原來
借問深圳吊糸米二千公價一次?
我吾玩一次公價😎

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-13 20:58 發表 查看引用來源

哦原來玩溝妓C
真富貴又有耐性
互惠🤓 玩的一種😏

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-14 10:27 發表 查看引用來源

妓C搵$多如果又有相頭
大把港男做兵
我毛本事亦吾令仔
餐食餐餐清🤣
D女本身其實好寂寞又心理不平衡,需要你條九安慰佢,佢地識揀仔😂平時扮野多,當然不是件件一樣,只係大多數🤓

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-21 11:26 發表 查看引用來源

留意銀包夠吾夠錢埋單⋯⋯🤣
可以簽銀聯信用咭😂因為我是簽咭😂

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-23 08:29 發表 查看引用來源

尋日FD介紹去富源. 450, 70分鐘. 基本都係冇part1. 以前90分鐘都會按30分鐘左右, E家按下大腿,背, 10分鐘就去拎油.
富源舊, 比月荷W舊. 大堂冇月荷W肆正. 不過大少少. 月荷大堂細D. 但430高清. 尋日富源只係抽高 ...
富源D女好放,第一次就扮下野抽高拉低,约多幾次就乃西也可以😂甘舊場,冇野玩搵鬼鬼去😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-24 21:15 發表 查看引用來源
我唔洗佢地做part 1的
佢想同我按的時候
我即刻喝住佢,話
躺下來

跟住king兩句
你叫什麼名字呀
那裡的人呀
在這裡上班多久啦

跟住就摸下佢
跟住服務下佢了 ...
係呀😂我成日叫D技C應該比番服務費我,乃都插佢插得佢甘爽😂疫情前,富L早班有幾個年輕妹子可以玩69,其中一個個囗好好技術,好似真空吸管,二野就KO左我😁现在佢又未上班,吾大20中,係個波细左D😂

前往最後回覆