上一頁下一頁
發新話題

芙仔

收藏  |  訂閱
250  71.4k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-30 13:41 發表 查看引用來源
或許纯真師兄樂在其中,吾同享受,喜欢被 虐者歧视角式😂
你又講得啱喎!😄

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-30 09:02 發表 查看引用來源

54歲唔係主要問題,部份男人外表加上衣著驟眼望落似三十幾都仲可以呃到吓人,但係連技師都唔想做樓主生意,又呻話就算上佢鐘嘅技師都收起哂架撐人有佢冇,喺骨塲都已經係咁,仲妄想去年青人玩嘅地方釣囡?唔怕俾人當怪獸睇 ...
去富源, 友誼, 我一樣可以和技師大車, 只是芙仔有些技師不能大車

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-30 22:48 發表 查看引用來源

去富源, 友誼, 我一樣可以和技師大車, 只是芙仔有些技師不能大車
C兄、乜嘢號碼P M我吖、等我車死佢🤣

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-30 22:57 發表 查看引用來源
C兄、乜嘢號碼P M我吖、等我車死佢🤣
仲要揾碌棍班死佢!🤣

[quote]原帖由 stc77777 於 2023-2-25 07:12 發表 查看引用來源
芙蓉, 大堂按肩技師很多靚女 [/quote 五好玩芺容,按10分鐘就做服務,30分鐘就自動波帶你走,充電線又無得借而家,越做越番轉頭。通關後第一次弓去

引用:
原帖由 AKIJHH 於 2023-6-3 11:19 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 stc77777 於 2023-2-25 07:12 發表 查看引用來源
芙蓉, 大堂按肩技師很多靚女 [/quote 五好玩芺容,按10分鐘就做服務,30分鐘就自動波帶你走,充電線又無得借而家,越做 ...
真懷念當年芙記part 1, 2各45分鐘.....

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-3 11:46 發表 查看引用來源

真懷念當年芙記part 1, 2各45分鐘.....
係,絕對同意
芺仔以前家教十分好,jc唔敢房內瞓覺,唔敢偷鐘,頭pt功夫做到足,pt 2都有時間調吓情,等你身心靈都有所得著

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-3 11:55 發表 查看引用來源
係,絕對同意
芺仔以前家教十分好,jc唔敢房內瞓覺,唔敢偷鐘,頭pt功夫做到足,pt 2都有時間調吓情,等你身心靈都有所得著
唔好話瞓覺,連瞓低都唔得,部長成日望入房,見到違規就等落鐘後即刻照肺!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-3 12:00 發表 查看引用來源

唔好話瞓覺,連瞓低都唔得,部長成日望入房,見到違規就等落鐘後即刻照肺!
本來打算今日收工去深圳、睇到昨天剎人新聞片段
很不安、心情唔好不去了😭

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-3 12:11 發表 查看引用來源

本來打算今日收工去深圳、睇到昨天剎人新聞片段
很不安、心情唔好不去了😭
唉,活在當下
真係今日唔知聽日事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆